Αναζήτηση Ετικέτας - frontex

RSS

Άρθρα

Ο νέος ευρωπαϊκός εκβιασμός (χωρίς ξύλο, αλλά και χωρίς λουλούδια)

Tvxs Ανάλυση

Η Ευρώπη του «ανθρωπισμού» και της «αλληλεγγύης», υποτάσσεται στον ακροδεξιό Ορμπάν και εκλιπαρεί, χαρίζοντας βίζες και κεφάλαια ενταξιακών διαπραγματεύσεων, τον αντιδημοκράτη Ερντογάν.

Όταν η Μέρκελ απειλεί το Αιγαίο

από f/b, Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης

Η παγια απαντηση της ΕΕ είναι, ότι η Ελλάδα εχει τις δυναμεις για τη φυλαξη και είναι δικα της τα συνορα και δικη της η ευθυνη για τη φυλαξη τους. Μοναδικη συμβολη της ΕΕ στο θεμα ηταν η αποστολη μικρης δυναμης της FRONTEX. Τρομερη αλληλεγγυη!

Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες

του Αλέξανδρου Raskolnick

Tι να σου κάνουν οι φράχτες κι αυτοί οι τύποι της Frontex; Ότι κάνει το FBI στα σύνορα με το Μεξικό κάνουν κι αυτοί, για τον φόβο των Ιουδαίων: Μια τρύπα στο νερό. Οι μπόμπες, ο βούρδουλας κι η πείνα δεν είναι χειρότερα κακά από τις κακουχίες των κολασμένων στην έξοδο απελπισίας, εκεί που ο πνιγμός είναι μόνο μια νοσηρή πιθανότητα που λίγο μετράει στον λογαριασμό των απελπισμένων.

Δραματική αύξηση προσφύγων στην Ευρώπη

Απο kathimerini.gr

Κατά 48% αυξήθηκε ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που αποπειράθηκαν να περάσουν τα ευρωπαϊκά σύνορα κατά το 2013 έναντι του 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Frontex, τα οποία δημοσίευσε σε σημερινό της άρθρο η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «The Wall Street Journal» (WSJ).

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.