Αναζήτηση Ετικέτας - Φραγκίσκος Ραγκούσης

RSS

Άρθρα

Η Βίκυ Σταμάτη αποφασισμένη να «κάψει» κόσμο για τις μίζες

tribune.gr

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαΐτειου, φέρεται αποφασισμένη να μιλήσει και να «κάψει» όσους την έχουν γλιτώσει, μια και, όπως ισχυρίζεται, ξέρει πολλά για τις μίζες και είναι έτοιμη να δώσει ονόματα και διευθύνσεις προσώπων που έως τώρα δεν έχουν ακουστεί! Οι διαρροές αναφέρουν ότι θα ακουστούν και συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών...

Έτοιμη να μιλήσει για τις μίζες η Σταμάτη: Θα τα πω όλα

tvxs.gr

Η Βίκυ Σταμάτη, από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλεύεται, δήλωσε στον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση πως «θέλει να μιλήσει για τις μίζες και έχει ζητήσει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη». Όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης θα επισκεφτεί τη Δευτέρα τον εισαγγελέα να τον ενημερώσει πως η κ.Σταμάτη «θα τα πει όλα».

Παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη - «Περιπλανιόμουν όλη νύχτα για να δω το παιδί μου»

Της Γιάννας Παπαδάκου

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη στην αστυνομία. Κρυβόταν στην Παναγίτσα Χαϊδαρίου λίγα μέτρα μακριά από το Δρομοκαΐτειο. Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της απόδρασης.

Για τον Νίκο Ρωμανό: Κάτι να γίνει επειγόντως

του Άρη Δαβαράκη

Ο Νίκος όσο περνούν οι ώρες γίνεται σύμβολο της βαθειάς αναισθησίας μας. Ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, λέει μεταξύ άλλων: «Με τους παλμούς της καρδιάς του να φτάνουν τους 170, η ανακοπή δυστυχώς είναι αναμενόμενη όπως κάποιοι ψιθυρίζουν, ενώ θα έπρεπε να το φωνάζουν». Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να πεθάνει, να μην αντέξει η καρδιά του, να φύγει.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.