Αναζήτηση Ετικέτας - εσωκομματικά

RSS

Άρθρα

«Μία ωραία ατμόσφαιρα» στη ΝΔ με φόντο τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Του Απόστολου Χονδρόπουλου

Άδωνις Γεωργιάδης στην κρατική τηλεόραση: «Δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, εγώ βιβλία πουλάω και είναι μεγάλη μου τιμή. Δεν είμαι σαν τους άλλους που ξέρετε. Εγώ παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Για το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα

ThePressProject

Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην Le Monde, έχει προκαλέσει διεθνώς διάφορα σχόλια και αναδημοσεύσεις "επίμαχων" αποσπασμάτων που ερμηνεύονται ανάλογα με τις πολιτικές τοποθετησεις και τους στόχους των σχολιαζόντων. Εδω μια επιλογή απο αναφορές σε πολύ γνωστά έντυπα που αναφέρονται στο άρθρο του πρωθυπουργού στην Monde, διαβάζοντας προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να «επιρρίψει ευθύνες» για την πορεία των διαπραγματεύσεων, την οποία συνδέουν και με την εσωκομματική δυσφορία.

Golden Beach και πασχαλίτσες

του Άρη Δαβαράκη

Η Θάλασσα εδώ μπροστά δεν περιγράφεται – έχει και την γαλάζια σημαία της για επιβεβαίωση. Είμαστε 2-3 χιλιόμετρα έξω από την Χώρα της Τήνου και την Παναγία της και το περπάτημα είναι απόλαυση –όπως και το κολύμπι βέβαια. Δουλεύω περίπου ένα οκτάωρο την ημέρα και είμαι ξεκούραστος...

Τσίπρας win-win

του Άρη Δαβαράκη

Οπότε, (με το μικρό μου το μυαλό!), ακόμα και κακή αν είναι η συμφωνία για κάποιους, αν ο Τσίπρας κρίνει ότι πρέπει να την υπογράψει για να κερδίσει χρόνο ανασυντάσσοντας δυνάμεις, θα την υπογράψει όλος ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι αυτό είναι σήμερα το κόμμα εξουσίας -  και έχει και την τύχη να έχει πρόεδρο πολύ αγαπητό και αποδεκτό ακόμα και από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Λαπαβίτσας: «Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

ThePressProject

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας συμμετείχε το βράδυ της Δευτέρας στην 1η μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη του ThePressProject. Για τη διαπραγμάτευση και τις προοπτικές μιας αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας ο Κώστας Λαπαβίτσας εμφανίστηκε εντελώς αρνητικός λέγοντας ότι ακόμα και αν η σημερινή διαρροή με το κείμενο του Γιούνκερ δεν εξασφαλίζει παρά ακόμα λίγο χρόνο. Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να ξεκινήσει η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους και φυσικά προέτρεψε την κυβέρνηση να προχωρήσει στη ρήξη.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.