Αναζήτηση Ετικέτας - εμπειρία

RSS

Άρθρα

Κουέντιν Ταραντίνο

Η εφημερίδα New York Post κατηγoρεί τον Κουέντιν Ταραντίνο ότι επινόησε πως πέρασε κάποιο διάστημα σε φυλακή του Λος Άντζελες για να ενδυναμώσει την εικόνα του τύπου που ξέρει την πιάτσα σαν την παλάμη του...

Φιλοξένησα τέσσερις πρόσφυγες στο σπίτι μου και να τι έμαθα

Της Sophia Maier

Αποφάσισα να τους φιλοξενήσω. Ήθελα να τους δείξω ότι η Γερμανία, παρά τα ακραία στοιχεία που συντηρούν τον ρατσισμό, είναι μια χώρα με καλούς ανθρώπους, και ότι δεν θα έπρεπε να φοβούνται τους Γερμανούς.

Ψηφίζω Τσίπρα

του Άρη Δαβαράκη

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας Έλληνας νέας κοπής με προτεραιότητες και στόχους διαφορετικούς από των εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος πασοκονουδού. Αυτούς τους πρώτους επτά μήνες έκανε πάρα πολλά.

Η Εποχη του Μετερνιχ

plagal.wordpress.com

Ο παπάς της παροικιας μας, μας μεταφερει οτι στο μικρο Βασιλειο ο νεαρος, δυναμικος βασιλιας προωθει μεταρρυθμισεις, εγκαθιδρυει θεσμους, προσπαθει να βαλει ταξη στους αρματολους. Με πεφωτισμενο φιλελληνισμο, παλευει να φτιαξει κρατος απο το τιποτα. Με ποιον να κανεις “δημοκρατια”, με τους Μαυρομιχαλαιους;

Μετά τη (Γεωργική) Επανάσταση

του Sraosha

Φρίττω με όσα γίνονται στην Τουρκία και καμαρώνω για τους αριστερούς (εκεί η αριστερά δεν είναι σέρτικη και μπουζουκονταγλάν -- αλλά οι Τούρκοι έτσι κι αλλιώς εδώ και δεκαετίες μάς βάζουνε τα γυαλιά) που κατέβηκαν με τις φούστες να διαμαρτυρηθούν. Και μη βαυκαλίζεστε ότι εδώ είμαστε καλύτερα.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.