Αναζήτηση Ετικέτας - Ελληνικό

RSS

Άρθρα

Ο χρόνος έχει τελειώσει

Του Αλέξη Παπαχελά

Καταλαβαίνω τη δυσκολία του κ. Τσίπρα να πάει ενάντια στο DNA, το δικό του και του κόμματος. Αυτός ο φαύλος κύκλος, όμως, πρέπει να σπάσει.

Billy Bo

Η ζωή του Billy Bo γίνεται ταινία. Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από την Blonde Audiovisual Productions και τη Libellula Productions. Το πρότζεκτ σήμερα βρίσκεται στο απαιτητικό, ίσως στο κρισιμότερο στάδιο, αυτό του κάστινγκ.

Κυνόδοντας & My fat Greek weird Cinema

του Χαρίτωνα Χαριτωνίδη

Η γέννηση του weird οφείλεται σε μια παρεξήγηση. Όλοι συμφωνούν ότι η ταινία που προσδιόρισε τους «κανόνες» του «είδους», είναι ο Κυνόδοντας. Πρόκειται για καθαρή, αποσταγμένη ηλιθιότητα. Ο Κυνόδοντας, παρά την κοινή πεποίθηση, ΔΕΝ είναι μια ταινία που συμβαίνουν weird, «παράξενα», πράγματα!

Έρευνα για το λούνα παρκ

Από naftemporiki.gr

Έρευνα για τυχόν ευθύνες του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης ξεκίνησε η Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, μετά το τραγικό ατύχημα στο λούνα παρκ την Κυριακή.

Αξιοποίηση του Ελληνικού (μια ιστορία απαξίας…)

του Άκη Ματούλα

Με αυτόν τον απλό τρόπο ο Δημόσιος χώρος χάνει την πολύπλευρη και πολυεπίπεδη κοινωνική, πολιτισμική, περιβαλλοντική, οικολογική και λειτουργική του αξία και μετατρέπεται σε επενδυτική ευκαιρία «φιλέτο», με τον μονοσήμαντο χαρακτήρα του οικονομικού κέρδους για τον ιδιώτη επενδυτή…

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.