Αναζήτηση Ετικέτας - Ελληνική Δικαιοσύνη

RSS

Άρθρα

Ποιος κοροϊδεύει, ποιον;

του Αλέξανδρου Raskolnick

Ακούσαμε επισήμως για την περίφημη λίστα μόνο με την αφορμή της εμπλοκής του ονόματος του βλασταριού του εθνικού μας εργολάβου. Ήταν η πρώτη ήττα, πρώτη φορά αριστερά, αφού με πράξη νομοθετικού περιεχομένου χαρίστηκαν πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Γιορτή ή μνημόσυνο;

του Πάνου Ζέρβα

Οι συριζαίοι πρέπει να ξεχάσουν τις ανοησίες ότι οι υπόλοιποι πολίτες – και ιδίως οι δεξιοί – είναι αποφώλια τέρατα της Αποκαλύψεως και οι δεξιοί να πάψουν να ταυτίζουν τους συριζαίους με την ενσάρκωση του Εξαποδώ.

Στου Κουφού την Πόρτα…

του Αλέξανδρου Raskolnick

Απαλλακτικά βουλεύματα παντού, από τα ύποπτα τρωκτικά της τοπικής αυτοδιοίκησης  ίσαμε τα σεσημασμένα αρπακτικά στον χώρο της δημόσιας υγείας και τους δεδηλωμένους μαυραγορίτες του πόνου…

Υπάρχουν κάτι στιγμές...

του Αλέξανδρου Raskolnick

Τα λάθη της ομάδας διαπραγμάτευσης είναι πολλά και ασυγχώρητα, αλλά αν τολμήσουμε να κοιτάξουμε πίσω, θα μετατραπούμε σε στήλες άλατος, όπως η γυναίκα του Λωτ! Κοιτάμε μπροστά... Μπροστά μας, είναι η υπόλοιπη ζωή μας. Οι λαοί δεν χρεοκοπούν.

Σκοτάδι

Του Μάκη Μαλαφέκα

Μην πιστεύετε τίποτα. Αρένα είναι. Αίμα. Τηλεσαδισμός, αστική εξιλέωση, χαρούμενη αποποίηση ευθυνών ενός ολόκληρου συστήματος και εν τέλει ο ίδιος σταθερός και απαρέγκλιτος εκφασισμός της κοινωνίας μέσω του ίδιου πάντα λεξιλογίου.

Γρηγορείτε, κυρίες και κύριοι!

του Αλέξανδρου Raskolnick

Η δικαιοσύνη δεν ήταν ποτέ ανεξάρτητη στην Ελλάδα, την χώρα όπου θάλλει η φαιδρά ροδακινέα. Στα μάτια μας και στα μυαλά μας, η διαπλοκή των διακριτών κατά τα άλλα και κατά το Σύνταγμα εξουσιών, ήταν ανέκαθεν δεδομένη.

H απόφαση του ΑΕΔ προστατεύει το δημόσιο συμφέρον;

του Χρήστου Λαδά

Πώς δεν υπάρχει απόπειρα βλάβης του δημοσίου συμφέροντος από έναν Υπουργό Οικονομικών που σβήνει τα ονόματα φοροφυγάδων από τους ελέγχους του κράτους; Αφού το δικαστήριο δέχτηκε ότι πλαστογραφήθηκε έγγραφο από έναν Υπουργό Οικονομικών για να αποφευχθούν φορολογικοί έλεγχοι πώς έκρινε από την άλλη ότι δεν υπήρχε απόπειρα βλάβης του δημοσίου συμφέροντος σε σχέση με τις πράξεις του πλαστογράφου;

Ζούμε στη χώρα της σφαλιάρας, κορίτσια!

της Δάφνης Χρονοπούλου

Δεν ξεχνώ πως άκουσα παρουσιάστρια να σχολιάζει πως 'δεν έχει καμιά σημασία που είναι γυναίκα' η Λιάνα Κανέλλη. Έχει, Κυρία Παρουσιάστριά μου, έχει. Διότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που από το μικτό πάνελ ο συγκεκριμένος επετέθη στις δύο γυναίκες. Είναι παράδοση.

Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8.