Αναζήτηση Ετικέτας - εκβιασμός

RSS

Άρθρα

Ο νέος ευρωπαϊκός εκβιασμός (χωρίς ξύλο, αλλά και χωρίς λουλούδια)

Tvxs Ανάλυση

Η Ευρώπη του «ανθρωπισμού» και της «αλληλεγγύης», υποτάσσεται στον ακροδεξιό Ορμπάν και εκλιπαρεί, χαρίζοντας βίζες και κεφάλαια ενταξιακών διαπραγματεύσεων, τον αντιδημοκράτη Ερντογάν.

Για ένα «όχι» με προοπτική

Του Στάθη Κουβελάκη

Ποιά είναι τα προβλήματα αλλά και οι δυνατότητες που δημιουργούν η ρήξη και το ενδεχόμενο αλλαγής νομίσματος; Η συζήτηση αυτή δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται σήμερα ως μονόδρομος η υποταγή και η «πάση θυσία συμφωνία». Και είμαστε προφανώς ήδη στο «παρά πέντε».

Ο εκβιασμός των Βρυξελλών

Tvxs Ανάλυση

Ενός εκβιασμού μύριοι έπονται. Και μετά την «πιστωτική ασφυξία» και τον «ξαφνικό θάνατο» των τραπεζών, οι δανειστές επιστρατεύουν τώρα την «χρηματοδοτική ασφυξία» για να πνίξουν την ελληνική κυβέρνηση: Να την πιέσουν και να την εξαναγκάσουν να εφαρμόσει τελικά τα μνημονιακά μέτρα που απέρριψε στο τελευταίο Eurogroup.

Δύο μικρές - μεγάλες νίκες

Του Νίκου Μωραϊτη

Τον τελευταίο μήνα επιχειρήθηκαν δύο πραξικοπήματα, βαθιά πολιτικά και βαθιά αισθητικά: Τα τρομοκρατικά δελτία του ΑΝΤ1 και ο οχετός του Μάκη. Η ελληνική κοινωνία -χειμαζόμενη τώρα και εξαπατημένη αμέτρητες φορές- δεν μάσησε. Δύο φαινομενικά μικρές αλλά ουσιαστικά σημαντικές νίκες.

Η μπίζνα της «κλειδαρότρυπας»

Του Κωνσταντίνου Αλεξάκου
Για την κριτική στο "η αριστερά δεν εκβιάζεται" στη δήλωση Σακελαρίδη που στάθηκε αφορμή για το παραπάνω κείμενο, να το δούμε λίγο γιατί μέχρι σήμερα κάποιοι προφανώς υπέκυψαν σε εκβιασμούς επιτρέποντας έτσι να υπάρχουν ακόμα οι Τριανταφυλλόπουλοι και οι φυλλάδες τους.

Η αξιοπρέπεια είναι χατζιδακικά «Αριστερή»

Της Ναταλί Χατζηαντωνίου

Κι όμως τώρα εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε με τον Σακελλαρίδη αδιαπραγμάτευτα. Αφήνουμε λίγο στην άκρη την κομματική του ή την πολιτική του ιδιότητα. Μακάρι να την αφήσουν κι όλοι οι υπόλοιποι και να σκεφτούν ότι επιχειρήθηκε ένας νέος άνθρωπος να γίνει βορρά στη χυδαιότητα, να σπιλωθεί για πάντα, να καταρρακωθεί ψυχικά, να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7.