Αναζήτηση Ετικέτας - εκφασισμός

RSS

Άρθρα

Σκοτάδι

Του Μάκη Μαλαφέκα

Μην πιστεύετε τίποτα. Αρένα είναι. Αίμα. Τηλεσαδισμός, αστική εξιλέωση, χαρούμενη αποποίηση ευθυνών ενός ολόκληρου συστήματος και εν τέλει ο ίδιος σταθερός και απαρέγκλιτος εκφασισμός της κοινωνίας μέσω του ίδιου πάντα λεξιλογίου.

Άλλη μια ευκαιρία

του Γιάννη Μακριδάκη

Η ειλικρίνεια είναι χαρακτηριστικό των εχόντων ευφυία, ικανότητες και αυτοπεποίθηση, ενώ η κοροϊδία είναι χαρακτηριστικό των εχόντων έλειμμα πολιτισμού και βεβαίως των ανίκανων. Έχει ακόμη μια ευκαιρία ο Τσίπρας να επιλέξει πώς θέλει να τον γράψει τελικά η Ιστορία.

Κάλιο αργά

του Γιάννη Μακριδάκη

Νέο κείμενο του Γιάννη Μακριδάκη γραμμένο λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της τρίτης ψηφοφορίας για την Προεδρική εκλογή -και την προκύρηξη εκλογών για τίς 25 Ιανουαρίου 2015. Ο φυσικός καλλιεργητής και συγγραφέας, ο πολύ καλός φίλος πρωτ' απ' όλα, που ζεί στην Βολισσό της Χίου, έχει τις κεραίες του τεντωμένες και συλλαμβάνει τα μηνύματα που αφορούν και τον ίδιον και όλο το οικοσύστημα του οποίου όλοι είμαστε αδιάσπαστοι κρίκοι, είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι...

Θα με έπειθε περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ αν...

Απο το fb του Θέμη Καζαντζίδη(Themis Kazantzidis)

Διότι εν τέλει το πρωτεύον δεν είναι τι ακριβώς θα κάνουμε, αλλά ότι κάνουμε να το κάνουμε τηρώντας τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας, που διαθέτει συνταγματική τάξη και στιβαρούς, πραγματικούς νόμους. Ότι άλλο μας απασχολεί είναι απλά αντιπερισπασμός.

Κάποιος ύποπτος

του Γιάννη Μακριδάκη

{....] ακούστηκε πλέον καθαρά η φωνή του οδηγού και κατόπιν οι φωνές κάποιων κυριών, οι οποίες με υπερβάλλοντα ζήλο προωθούσαν προς το πίσω μέρος του οχήματος το μήνυμα και την σύσταση να ψαχτούμε όλοι, μη τυχόν μας λείπει οτιδήποτε από τις τσέπες και τις τσάντες μας διότι, όπως ακριβώς έλεγαν, εντός του λεωφορείου υπήρχε κάποιος ύποπτος!

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.