Αναζήτηση Ετικέτας - εφιάλτες

RSS

Άρθρα

Στους τρίτους ορόφους

του Κάπα-Κάπα Μοίρη

Η μαμά ανάμεσα σαρανταπέντε και πενηνταμείον. Φαίνεται ωραία, ακούγεται τσαούσα, φοράει μαύρα γυαλιά, στενή γαλάζια φόρμα και άσπρο μπλουζάκι με τιράντες. Η δουλειά δουλειά αλλά είμαστε και γυναίκες. Εύγε.

Οχι άλλη Σύνοδος, θελω ποδηλατο!

Της Ελεονώρας Αγγέλου

...έφαγα τα νύχια μου που το είχα ξεσυνηθίσει από τα 12, είδα φρικτούς εφιάλτες, με τσίμπησαν ορδές, τύπου Σόϊμπλε, κουνουπιών, σκέφτηκα να μουτζουρώσω την οθόνη με νερομπογιές, άφησα τα φυτά απότιστα...

Καλομάθανε οι Κοράκοι!

του Αλέξανδρου Raskolnick

Έχει σπουδαιότητα να μαθευτεί με κάθε επισημότητα, ποιοι ήταν οι αχρείοι χρυσοκάνθαροι, ντόπιοι ή ξένοι, που ωφελήθηκαν υλικά από τις μεθοδεύσεις της περιόδου μεταξύ της εκφωνήσεως του περιβόητου «λεφτά υπάρχουν» και της ημέρας που, από το Καστελόριζο, ο ηγεμονίσκος εκ Δυτικής Λιβύης, μας πυροβόλησε πισώπλατα, εκχωρώντας θρασύτατα, όσο και αυθαίρετα, την εθνική μας κυριαρχία.

Να μάθεις να χάνεις

του Γιάννη Πάσχου

Ήττα,  μεγάλη ήττα μετά από τόσα χρόνια να σε βγάζουν από το σπίτι  που νόμιζες δικό σου. Σου πέφτει η μαγκιά, η σιγουριά  τρικλίζει και  η φάτσα σου  γίνεται  μάσκα αποκριάτικη. Και οι υποστηρικτές σου θέλουν να σε λιώσουν μέσα στο χειροκρότημα, άσπονδοι φίλοι, χαμίνια, ανικανοποίητοι χλέμπουρες, κλαίνε και οδύρονται σαν αχόρταγα σκυλάκια που τα εγκατέλειψε η μάνα τους, ενώ ο πατέρας πηδάει την σκυλίτσα του γείτονα αδιαφορώντας για όλα.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.