Αναζήτηση Ετικέτας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

RSS

Άρθρα

Βάζουμε «7» στο εκπαιδευτικό σύστημα

Του Απόστολου Λακασά

Η Ελένη, η Ιωάννα, ο Μιχάλης μαζί με άλλους 100.000 18χρονους όταν πάρουν το πανεπιστημιακό πτυχίο ελπίζουν να έχουν γύρω τους μιαν άλλη Ελλάδα. Όχι αυτήν  που θεωρεί ρετσινιά την αριστεία.

Μπαμπά, μπαμπά… ένας δραχμοσυμμορίτης!

Του Δημήτρη Ραπίδη

Στη Φινλανδία, την Ισπανία, την Αυστρία, την Γαλλία και την Ιρλανδία, το ζήτημα της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα έχει αναπτυχθεί ήδη από το 2013.

Αλέξης Τσίπρας: Η Ελλάδα αποτελεί ιστορικά αλλά και σήμερα κομμάτι της Ευρώπης

Της Μάρνυ Παπαματθαίου

Με κεντρικό θέμα την «ελληνική επανάσταση ως ευρωπαϊκό γεγονός» ο Πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας μίλησε σήμερα στην μεγάλη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών στην εκδήλωση της επετείου για την 25η Μαρτίου.«Το ελληνικό ζήτημα σήμερα είναι ζήτημα της Ευρώπης. Τα προβλήματα που βιώνουμε σήμερα είναι ταυτόχρονα ελληνικά και ευρωπαϊκά. Και οι μάχες που δίνει σήμερα η ελληνική κυβέρνηση είναι ταυτόχρονα και μάχες ευρωπαϊκές που αφορούν όλους τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Ομιλία Τσίπρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την 25η Μαρτίου

protothema.gr

Ομιλία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα εκφωνήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Η ομιλία του κ. Τσίπρα θα γίνει στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού της Εθνικής Επετείου και θα έχει θέμα: «Η Ελληνική Επανάσταση ως ευρωπαϊκό γεγονός».

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.