Αναζήτηση Ετικέτας - Δράμα

RSS

Άρθρα

Οι 12 ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες μέσα στις γιορτές

Της Νάγιας Κωστιάνη

Έχουμε γιορτές, έχουμε Hollywood έχουμε και ευρωπαϊκό κινηματογράφο, έχουμε δράμα έχουμε και κωμωδία, έχουμε animation έχουμε και Παπακαλιάτη. Και, φυσικά, έχουμε το 7ο επεισόδιο Star Wars.

Πληρώσαμε χρυσά των... νέων «φυλακών τα σίδερα»

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Είναι πραγματικά εξοργιστικό ότι από τα στοιχεία που παρουσιάζει, εύκολα συνάγεται ότι κάποια στελέχη της «Θέμιδος», (όπως βέβαια και οι εργολήπτες των φυλακών) λειτουργούσαν ανέλεγκτα.

Κέιτ Μπλάνσετ

Έτοιμη να εισέλθει στην οσκαρική κούρσα η ταινία Carol του Τοντ Χέινς, που σήκωσε αυλαία στο Φεστιβάλ Καννών, και το teaser trailer της μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για μια καθηλωτική ιστορία, που προσεγγίζει υπό ένα διαφορετικό πρίσμα την ομοφυλοφιλία, με ρομαντισμό και δράμα. To Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες. Στο πρωταγωνιστικό τιμόνι και με ερμηνείες που κλέβουν τις εντυπώσεις η η προ διετίας «Θλιμμένη Τζάσμιν», Κέιτ Μπλάνσετ. Δείτε το teaser και τις υπόλοιπες πληροφορίες που υπογράφει η Ελισάβετ Σταμοπούλου (in.gr)

Politico: Ανγκελα και Κριστίν «μπορούν να βρουν μια λύση για την Ελλάδα;»

ethnos.gr

Παραλληλίζοντας την ελληνική περίπτωση με ένα δράμα που αποτελείται από μέρη, η Politico προβλέπει ότι στο τρίτο μέρος της ταινίας «Ελληνική Διάσωση», θα πρωταγωνιστήσουν η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, προσπαθώντας να βρουν μια λύση που θα ικανοποιεί τους ψηφοφόρους της πρώτης και εκείνους στους οποίους λογοδοτεί η δεύτερη. Οι Γερμανοί, λένε, έχουν κουραστεί να διασώζουν την Ελλάδα. Επιπλέον αναφέρεται οτι η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με το γερμανικό Κοινοβούλιο το οποίο εμφανίζεται διστακτικό απέναντι στους «ηθικούς κινδύνους», ενώ παρατηρείται αύξηση της δυσαρέσκειας έναντι του ευρώ.

Πώς έληξε το Φεστιβάλ Δράμας

Του Ιωσήφ Πρωϊμάκη/popaganda.gr

Να επιλέγουν αυστηρότερα, όχι μονάχα τις ταινίες, αλλά και τους σκηνοθέτες που συνάδουν με την συστημική αισθητική, λέει το popaganda.gr.

Ο Πόλεμος για τους Σπόρους

Του Κώστα Κουκουμάκα/ Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Μικρές συσκευασίες με σποράκια λαχανικών, κηπευτικών, φρούτων, πάνω στις οποίες αναγράφεται ο τόπος που παράχθηκαν και η ακριβής ονομασία της κάθε ποικιλίας. Η πρωινή πάχνη ακόμη βαραίνει τα φύλλα των δέντρων, όμως αυτοί οι «περίεργοι» ακτιβιστές παραγωγοί τακτοποιούν γρήγορα τα φακελάκια με τους σπόρους, καθώς σε λίγο θα ανοίξει η είσοδος για το κοινό και θα πρέπει να μοιραστούν δωρεάν και με τάξη.

Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7.