Αναζήτηση Ετικέτας - δημοσιότητα

RSS

Άρθρα

Αμάλ Αλαμουντίν

Ο υπουργός Πολιτισμού Αρ. Μπαλτάς στέρησε από τον Αλέξη Τσίπρα τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστεί λίγη από τη λάμψη και τη δημοσιότητα της γοητευτικής Αμάλ Αλαμουντίν, συζύγου του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ (και υπερμάχου της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα) Τζορτζ Κλούνεϊ. (BHMAτοδότης)

Μελ Γκίμπσον

Ο Μελ Γκίμπσον  κατηγορείται ότι έσπρωξε και έφτυσε μια φωτογράφο των εκδόσεων News Corporation έξω από έναν κινηματογράφο στο Σίδνεϊ, όπου βρέθηκε μαζί με την αγαπημένη του, την Αμερικανίδα Ρόζαλιντ Ρος, που του έχει κλέψει την καρδιά. Ο ίδιος βέβαια το αρνείται...

Πειραγμένα σταθμά

Του Παντελή Μπουκάλα

Καταδικαστέα πιστεύω είναι η τεράστια ευκολία με την οποία δόθηκε πάραυτα στη δημοσιότητα το όνομα του Πίου, παρότι δεν είναι επισήμως καταδικασμένος.

Παυλόπουλος προς Βενιζέλο: Ξέρω να προασπίζω το εθνικό συμφέρον

tvxs.gr

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε στην επιστολή του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Προκόπης Παυλόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον εγκαλούσε για την παρουσία του στην εκδήλωση για τη συγκρότηση της επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας ήρθε κι αυτή με επιστολή, η δημοσιοποίηση της οποίας έχει και πλούσιο παρασκήνιο. Επί της ουσίας πάντως ο Προκόπης Παυλόπουλος «ενημερώνει» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι " έχει πλήρη συναίσθηση των αρμοδιοτήτων του"...

Νέα αμερικανικά εκδοτικά ήθη

Του Ντίνου Σιώτη

Απαιτήσεις που έχει ο εκδότης από τον συγγραφέα. Ουκ ολίγες. Κρατηθείτε: του ζητά να έχει δικό του Website, δικό του Βlog, δικό του Facebook fan page και δικό του Twitter feed.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.