Αναζήτηση Ετικέτας - δημοσιογράφοι

RSS

Άρθρα

Ανίδωτη Ειδομένη

Του Παντελή Μπουκάλα

Επειδή λοιπόν στις 17 Δεκεμβρίου αρχίζει στο Στάδιο του Τάε Κβον Ντο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κικ Μπόξινγκ - και οι μετανάστες πρέπει να φύγουν...

Ακατανόμαστα άρθρα

του Χρήστου Λαδά

Το κείμενο τελειώνει με την γνωστή ερωτηματική-καταφατική ατάκα: «Δεν γ@μιόμαστε λέω εγώ» αφού πριν ο γράφων μας έχει ενημερώσει ότι η Ντέλια ήταν καυλωμένη στη συνάντηση των μελών της τεταρτόϊκας που γαμούσαν την κυβέρνηση.

Εφιάλτης στο δρόμο με τα ευρώ

της Νάντιας Κατσαρού

Να αναπτύξουμε σ’ αυτές τις λίγες μέρες που μας απομένουν, την κριτική μας ικανότητα που θα μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε το λόγο που γίνονται όλα αυτά τόσα χρόνια στην πλάτη μας. Να καλλιεργήσουμε τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να διώξουμε και αυτούς που μας οδήγησαν σ’ αυτήν την κατάσταση και όσους τους στηρίζουν και μας τους προτείνουν ως μοναδική λύση. Δεν πρέπει να μας πείσουν.

Φόβος και διαπραγματεύσεις

Του Στέλιου Κούλογλου

Εκτός πια και αν τραυλίζουμε ακόμη και όταν χρειάζεται να υπερασπίσουμε την ιστορία και τα δίκαια μας. Παράλυτοι από τον φόβο, εκλιπαρώντας τον Αγά Σόιμπλε να μας λυπηθεί. Ή να μας σφάξει για να αγιάσουμε.

Μηχανορραφίες Μέσω Ειδήσεων

Του Νίκου Σβέρκου

Όποιος κατέχει τα ηνία στα δίκτυα ενημέρωσης, έχει και μεγαλύτερη δύναμη», λένε όσοι γνωρίζουν τα της πολιτικής επικοινωνίας, που τα εργαλεία της δεν εξαντλούνται σε προεκλογικές περιόδους. Τον πρώτο λόγο στον συγκεκριμένο μηχανισμό έχει το «σκληρό μπλοκ» της ευρωζώνης, ήτοι η γερμανική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, συνεπικουρούμενη από κλιμάκια άλλων μικρότερων χωρών...

Καληνύχτα Γκέμπελς

της Νάντιας Κατσαρού

Οι γνωστοί δημοσιογράφοι προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή να πείσουν για τον κίνδυνο. Γνωρίζοντας πως το κοινό τους είναι ήδη φοβισμένο και άβουλο έκαναν τα πάντα για να το τρομοκρατήσουν. Μέχρι και τη νύχτα των εκλογών, ένιωθες την ανάγκη να στείλεις κάναν κτηνίατρο στο στούντιο του μέγκα να βαρέσει κανένα αντιλυσσικό στον Πρετεντέρη.

Αν υπάρχουν εκεί μέσα 121 έντιμοι άνθρωποι...

του Αλέξανδρου Raskolnick

Ό,τι κι αν λένε όλοι αυτοί, οι τύχες μας, κρέμονται πια από μια κλωστή μόνο, κι από την ελπίδα ότι υπάρχουν τουλάχιστον 121 έντιμοι άνθρωποι μέσα σ’ ετούτην την αθλιότερη Βουλή της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας!

Καινούργιοι, αλλιώτικοι δημοσιογράφοι

του Άρη Δαβαράκη

Δεν μπορώ εδώ να κάνω έναν κατάλογο από ονόματα δημοσιογράφων ή κάποιων ενημερωτικών site που εκτιμώ και εμπιστεύομαι, γιατί ευτυχώς αυξάνουν συνεχώς μέρα με την ημέρα και θα αδικήσω πολλούς που αγωνίζονται με ελάχιστη ή και καθόλου αμοιβή, να βάλουν στη θέση τους τα κομμάτια του πάζλ, συχνά ρισκάροντας πολλά. Μπορώ όμως να φέρω ένα παράδειγμα: Την περίπτωση του ThePressProject.

Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8.