Αναζήτηση Ετικέτας - Δεκέμβριος

RSS

Άρθρα

Δεκέμβρης 1822: Από την Καταδίκη της Ιεράς Συμμαχίας στην Ιερότητα της Εξέγερσης

Της Ελένης Καρασαββίδου

Θα χρειαστεί ίσως να περάσουν οι δεκαετίες σαν οδοστρωτήρας από πάνω μας για να ξαναβρούμε το σθένος και την άλλη αντίληψη του εαυτού ώστε να τα βάλουμε με τους ισχυρούς της Ιεράς Συμμαχίας.

Καταλονία: Η νίκη των διλημμάτων

της Θέας Μανούρα

Οι εκλογές στην Καταλονία ολοκληρώθηκαν και ανέδειξαν την πόλωση που υπάρχει στον καταλανικό λαό σε ο,τι αφορά την ανεξαρτησία της περιοχής. Το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε πρώτο σε έδρες το μεγάλο συνασπισμό Junts Pel Si (Μαζί για το ΝΑΙ) ο οποίος τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας.

Ντέιβιντ Μπάουι

Aγέραστος και ακμαίος, έχει ήδη στα σκαριά μια νέα μουσική παράσταση που αναμένεται να ξεσηκώσει τη Νέα Υόρκη, τον Δεκέμβριο. Ο Ντέιβιντ Μπάουι βρίσκεται πίσω από τη σύλληψη του «Lazarus», στο οποίο δεν θα εμφανίζεται επί σκηνής, αλλά στην ουσία θα είναι μια αναδρομή με τα σπουδαιότερα τραγούδια της καριέρας του, που θα ανέβει στο τέλος του χρόνου, στο New York Theatre Workshop.

Μαντόνα

Η Μαντόνα ανακοίνωσε την Τρίτη τις ημερομηνίες για την καινούργια της περιοδεία που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο από το Μαϊάμι και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο στην Αγγλία, με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς στην Ευρώπη.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.