Αναζήτηση Ετικέτας - αυτοκτονίες

RSS

Άρθρα

Φωτάκια και έλατο; Savoir Vivre των Χριστουγέννων

της Δάφνης Χρονοπούλου

Aυτό που στο σαλόνι μας μοιάζει με δένδρο ολόκληρο δεν είναι παρά κορυφή που φυτεύτηκε με σκοπό να φτάσει σ' εμάς.Το ψεύτικο δενδράκι αντίθετα που μας συστήνουν οι άσχετοι, είναι ένα πλαστικό made in China

Από το «φάρμακο» στο δηλητήριο;

Του Παντελή Μπουκάλα

Βεβαίως, θ’ αργήσουν πολύ οι μελέτες που θα προσδιορίσουν πόσο ακριβώς τροφοδότησε αυτή η ψυχοδιαλυτική αναταραχή την αύξηση των αυτοκτονιών κατά 30% μετά το 2010, την οποία αναφέρει και ο κ. Τίμοθι Γκάρτον Ας στο άρθρό του που δημοσιεύει η «Κ».

Δημιουργική ασάφεια, λογιστικός έλεγχος και πραγματικό χρέος

του Ξενοφώντα Ίσσαρη

Η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει ήδη ανακοινώσει επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους. Οπότε αμφότερες οι δηλώσεις του κύριου Βαρουφάκη μπορεί σύντομα να φανεί ότι είναι ήδη απόλυτα σαφείς αν μετά το λογιστικό έλεγχο το χρέος αποδειχθεί οτι είναι το 10% του συνολικού.

Ας τους ταράξουμε στη νομιμότητα!

του Αλέξανδρου Raskolnick

Είναι καιρός να μάθουμε επιτέλους όλοι μας, ποιες ήταν οι αιτίες της δημιουργίας του ελληνικού χρέους και πού ξοδεύτηκαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που τώρα μας λένε ότι είναι καλύτερα να τα χρωστάμε στο διηνεκές. Στο κάτω-κάτω της γραφής, δικαιωμά μας!

Αυτό το άρθρο δεν είναι πολιτικό...

Της Μάρθας Αυγήτα

Έτσι θα ψηφίσω αυτή τη φορά. Γι’ αυτά που έγιναν, που μας κατέστρεψαν, που μας γονάτισαν, που μας κάνουν να πονάμε, να νοιώθουμε ανίκανοι, λίγοι και ένοχοι. Και που αρνούμαι να τα ξεχάσω.Και κάπου στο βάθος θα έχω και μια σκέψη: πως παίρνοντας προς τ’ αριστερά αυτό το άθλιο σταυροδρόμι, πίσω απ’ τα ψέματα και τους εκβιασμούς και τον εκφοβισμό που το καλύπτουν, υπάρχει λίγο φως και μια ελπίδα.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.