Αναζήτηση Ετικέτας - Αβραμόπουλος

RSS

Άρθρα

Σκέψεις πολιτικές απο το fb του Θέμη Καζαντζίδη

του Θέμη Καζαντζίδη

Και ασφαλώς, η αλήθεια τελικώς είναι ότι για το χάλι μας φταίει αποκλειστικά το μνημόνιο. Αυτό συνάγεται με ακλόνητη βεβαιότητα από την εις άτοπον απαγωγή. Και ιδού πως.Αν δεν έφταιγε αυτό, ο Καραμανλής δεν θα ήταν σήμερα βουλευτής και πομπός εθνοφέλημων γρίφων και χρησμών, από την μεγαλοπρεπή μοναξιά του. Ούτε ο Αβραμόπουλος Επίτροπος, ούτε ο Πάκης πρόεδρος της δημοκρατίας, ούτε η ΝΔ κόμμα εξουσίας και εθνικής σωτηρίας.

Την Τρίτη η ανακοίνωση για Πρόεδρο

HuffPost Greece

Δραματικές φαίνεται ότι είναι οι διαβουλεύσεις λόγω εσωκομματικών διαφωνιών για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ενώ επρόκειτο να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον κοινό υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για την Προεδρία της Δημοκρατίας με διάγγελμά του το βράδυ της Κυριακής από το Μέγαρο Μαξίμου αυτό ακυρώθηκε. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας θα γίνει την Τρίτη και η ψηφοφορία την Τετάρτη.

Καλή μας επιτυχία!

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Στα θετικά: ++ Η πρόταση να είναι πρόεδρος της βουλής η Κωνσταντοπούλου. Επιτέλους θα κάνει πάρτυ αγκαλιά με τις 120 δικογραφίες που είχε "κλειδωμένες στο συρτάρι" ο ex πρόεδρος της βουλής και δεν της επέτρεπαν την πρόσβαση.

Πρόβλημα βαθύ μπλε

Tvxs Ανάλυση

Το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό του Κ. Καραμανλή, ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή στο εσωτερικό της ΝΔ. Οι φήμες ότι μπορεί να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ προκαλούν προφανή εκνευρισμό στη Συγγρού που δεν μπορεί να «σηκώσει» ένα τέτοιο σενάριο. Ούτε ενδεχόμενη επιλογή του Δ. Αβραμόπουλου μπορεί να γίνει ανεκτή εύκολα από την ηγεσία της ΝΔ, που ήδη έχει προαναγγείλει ότι θα ξαναπροτείνει τον Στ. Δήμα.

-Τελικά κάνουμε λάθος με τον Δημήτρη

του Ermippos (Θέμη Καζαντζίδη)

Εγραψε ο Ermippos-Ermippiou στο facebook profile του πρίν λίγες μόνον ώρες : Αναδημοσιευουμε παλαιοτερη μελετη μας για τον πρεσβυ Αβραμοπουλο. Η επιστημονικη αυτη πραγματεια ειχε δημοσιευθει στις αρχες του 2009, με σκοπο να αποτελεσει οδηγο για τους αναλυτες της πολιτικης επικαιροτητας.

Βαγγέλης Βενιζέλος

Καλά, ένας καυγάς, μια διαφωνία, ενα ξέσπασμα του κ. Βενιζέλου κατά του Αλέξη Τσίπρα δεν θα ήταν είδηση. Αλλα την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως θύμωσε πολύ με τον κ. Αβραμόπουλο τον οποίον κατακεραύνωσε - ξεχνώντας προφανώς οτι "συγκυβερνούν".  Και αυτό γιατί ο κ. Αβραμόπουλος στην καταγγελία του κ. Τσίπρα για τα δυό δις (και) που θἐλει να διερευνηθούν απο εξεταστική επιτροπή και αφορούν το υπουργείο Αμυνας, φρόντισε απαντώντας ευγενικότατα να καλύψει μόνο την Ν.Δ και τον εαυτό του, αφήνοντας εναν ελαφρότατο υπονοούμενο πως αν, λέμε αν, κάτι βρεθεί, αυτό θα αφορά την προηγούμενη διοίκηση του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας -τον κ. Βενιζέλο δηλαδή. Με δυσκολία συγκρατήθηκε ο Ευάγγελος. Αν δεν μετρούσε ψύχραιμα τα τόσο μεγάλα ρίσκα που τον αφορούν, μπορεί να έριχνε και την κυβέρνηση...

Η αριστερή ματιά της Wall Street Journal για την Ελλάδα

Του Στράτου Σαφιολέα - από το facebook

"Εμποδίζει την ανάπτυξη" είναι μια φράση που βαριέσαι να την διαβάσεις. Να το πω αλλοιώς: ακριβά καύσιμα σημαίνει, ακριβό κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων, σημαίνει επιχειρήσεις που κλείνουν, επιχειρήσεις που φεύγουν από τη χώρα, σημαίνει επιχειρήσεις που δεν έρχονται στην χώρα. Σημαίνει απολύσεις. Σημαίνει ανεργία. Σημαίνει χαμηλούς μισθούς. Ο Αβραμόπουλος και το μπλέιζέρ του κραδαίνοντας το όπλο, δεν είναι τόσο αστείο πια, ε;

Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8.