Αναζήτηση Ετικέτας - Αριστεροί

RSS

Άρθρα

Εξ όνυχος

Του Θανάση Καρτερού

Πάλι δεν είναι ώρα να συγκρουστεί (η κυβέρνηση) και να σπάσει στερεότυπα, πρακτικές, χειροπέδες παρελθόντων ετών; Αλλά αν δεν μπορούμε να είμαστε αριστεροί ούτε στα του όνυχος, τότε πού στο καλό θα είμαστε.

Δεν είμαστε 36% αριστεροί

του Άρη Δαβαράκη

Δεν πάει άλλο έτσι. Θα χρειαστεί ομοψυχία, θα χρειαστούν θυσίες – και όποτε ξαναγίνουν εκλογές και τις ξανακερδίσει ο Τσίπρας θα πρέπει να είναι σαφές για όλους εμάς που θα τον ξαναψηφίσουμε ότι μαζί του δεν κερδίζει και η νοοτροπία του Λαφαζάνη, της Κωνσταντοπούλου και της Ραχήλ Μακρή. Τον Τσίπρα εμπιστευόμαστε.

Οι εκλογές που θα αλλάξουν την Τουρκία

Του Δημήτρη Ραπίδη

Αυτή την Κυριακή λαμβάνουν χώρα βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία. Ενδεχομένως μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της τελευταίας 15ετίας, τόσο για την ίδια την τουρκική κοινωνία, όσο και για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τον μουσουλμανικό κόσμο. Κυρίως όμως για την ίδια την Τουρκία.

Ένας νέος και...η μοίρα μας

Της Σοφίας Παπαϊωάννου

Μερικές δεκαετίες πριν, στην έξοδο από μία ακόμα οικονομική κρίση, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που είτε τον συμπαθεί κανείς η όχι, χτυπώντας το χέρι του επανειλημμένα στο βάθρο φώναξε με την χαρακτηριστική του φωνή: «Η μοίρα όλων μας, πλουσίων και φτωχών, αριστερών και δεξιών, είναι συνδεδεμένη με τον ευλογημένο και μαρτυρικό ετούτο τόπο».

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.