Αναζήτηση Ετικέτας - Αριστείδης Μπαλτάς

RSS

Άρθρα

Αμάλ Αλαμουντίν

Ο υπουργός Πολιτισμού Αρ. Μπαλτάς στέρησε από τον Αλέξη Τσίπρα τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστεί λίγη από τη λάμψη και τη δημοσιότητα της γοητευτικής Αμάλ Αλαμουντίν, συζύγου του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ (και υπερμάχου της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα) Τζορτζ Κλούνεϊ. (BHMAτοδότης)

Μπαλτάς στον Κασιμάτη

Του Απόστολου Διαμαντή

Προχθές, σε άρθρο του στην Καθημερινή, ο Στ. Κασιμάτης αποκάλεσε τον Μπαλτά καταθλιπτικό και έτοιμο να αυτοκτονήσει, σαν τον Αλτουσέρ! Επειδή, λέει, άλλαξε τον νόμο για την Παιδεία, που τον είχαν ψηφίσει σχεδόν όλοι οι βουλευτές! Ποιοι βουλευτές τον ψήφισαν; Αυτοί που έφαγαν μαύρο και τώρα είναι σπίτι τους; Διότι, εάν έχουμε παρατηρήσει, μεσολάβησαν εκλογές.

Πανούσης: «Με τις γραπτές μου παρεμβάσεις στηρίζω τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση»

tanea.gr

«Με τις γραπτές μου παρεμβάσεις στηρίζω τον Πρωθυπουργό και συνολικά την Κυβέρνηση στο δύσκολο έργο της. Όλα τα υπόλοιπα είναι αυθαίρετες ερμηνείες και ύποπτες στρεβλώσεις», δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός αναπληρωτής Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το άρθρο του στα «ΝΕΑ» με τίτλο «Νοείται Αριστερά του Τίποτα».

Οι άνθρωποι κλειδιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Του Φώτη Νάκου/huffingtonpost.g

Σημειώνεται πως το νέο υπουργικό σχήμα θα είναι μικρό- στόχος είναι να μην ξεπερνά τα 10 υπουργεία- αν και θα αυξηθεί ο αριθμός των αναπληρωτών υποργών. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλούν για συγχώνευση υπουργείων αλλά για «ομογενοποίηση» χαρτοφυλακίων με συναφές αντικείμενο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σε υπουργεία- κλειδιά, θα τοποθετηθούν και τουλάχιστον πρόσωπα - στενοί συνεργάτες του κ.Τσίπρα οι οποίοι δεν είναι βουλευτές.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.