Αναζήτηση Ετικέτας - Αρετή

RSS

Άρθρα

Πόσο δύσκολη είναι η πραγματική ελευθερία;

Της Αλεξίας Ζερβούδη

Έχασα την ελευθερία μου όταν συμβιβάστηκα στη ζωή που ζω σήμερα και έβαλα τη ζωή σε πρόγραμμα, απέκτησα συνήθειες που τηρώ ευλαβικά με σχεδόν αυτιστικό τρόπο.

Για την Βίκυ Σταμάτη

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά η Σταμάτη. Ο, τι και να αποφασιστεί πια για αυτή, σωστό θα είναι. Ειλικρινά τη λυπάμαι για τον τρόπο που ξόδεψε τη ζωή της, όχι τα λεφτά της.

Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία

Του pølsemannen

Έχω ξαναγράψει ότι δεν είχα προσδοκίες όσο αφορά την πιθανή οικονομική ανάκαμψη της χώρας με την νέα κυβέρνηση Συριζανέλ, παρά μόνο κάποια αισθητική αναβάθμιση με την απομάκρυνση του ακροδεξιού βόθρου (Μπουμπουκοβοθριδοφαηλοπλεύρηδες) από την εξουσία.

Δεν θέλει μόνο αρετή και τόλμη...

του Αλέξανδρου Raskolnick

Καιρός να ελεγχθούν με κατεπείγουσες διαδικασίες οι ύποπτοι και να καρατομηθούν συννόμως οι ένοχοι αρεστοί, για ν' ανοίξει ο δρόμος για τους άριστους που με προσμονή περιμένουν να κληθούν για να βάλουν πλάτη στη διακηρυγμένη προσπάθεια της εθνικής ανασυγκρότησης...

Η Αρετή και η Κακία

της Αθηνάς Τζολάκη

Πάντως φιλόσοφοι  και θεολόγοι  τόχουν ξετινάξει το θέμα, τι είναι αρετή και τι κακία, δεν θα το λύσω εγώ τώρα. Μου άρεσαν όμως οι σκέψεις της αρετής σε αυτό το απόσπασμα του Ξενοφώντα, αν θέλεις να είσαι καλός και αγαθός ο δρόμος σου θέλει προσπάθεια. Καλή αρχή για σκέψεις πάντως. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι μου αρέσει το κόκκινο κραγιόν, ενίοτε και η χρυσόσκονη.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.