Αναζήτηση Ετικέτας - άπογοήτευση

RSS

Άρθρα

Toportal.gr: Δικό σας!

του Άρη Δαβαράκη

Στο ψητό: Η συνεργασία με φίλη εταιρεία που θα αναλάμβανε toportal.gr για να το αναβαθμίσει από… βιοτεχνία  σε επαγγελματική προσπάθεια ματαιώνεται.

Γ@μώ την κοινωνία μου...

Toυ Πέτρου Κατσάκου

Ένα παιδί εγκαταλείφθηκε στη μέση του πουθενά επειδή, λέει, ήταν λαθρεπιβάτης. Και η οργή επικεντρώνεται στο πρόσωπο του οδηγού του λεωφορείου. Αλλά, γ@μώ την κοινωνία μου, δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες να κάνουν κάτι;

Ο αναποφάσιστος

του Γιάννη Πάσχου

 Όλους τους πεθαμένους τους θυμήθηκα. Τους προεκλογικούς  τσακωμούς στο σπίτι, τη γιαγιά, που ήταν ερωτευμένη με τον Καραμανλή, τον παππού, που ήθελε να βγει στο βουνό ξανά με τον Άρη μετά το αλτσχάϊμερ. Τέτοια  του τάφου σιωπή σε προεκλογική περίοδο πρώτη φορά.  

Αρχή της Ινδίκτου

του Άρη Δαβαράκη

Αν αυτό που ζήσαμε είναι πράγματι «η αριστερά», το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι είναι στελεχωμένη από πολλές μιζέριες, πολύ παλαιοκομματισμό, συντηρητισμό και μεγάλη απειρία – συνδυασμένη με πολλά γκάζια αλλά χωρίς πυξίδα.

Προσωρινός αποχαιρετισμός

του Γιάννη Μακριδάκη

Επέλεξα και κάτι άλλο. Να απευθύνομαι στους ανθρώπους αυτούς και σε όσους καταφέρνουν διαχρονικά να νιώσουν και να κατανοήσουν όλα τα παραπάνω, με τη λογοτεχνία.

Χαμένες ψευδαισθήσεις;

Της Πέπης Ρηγοπούλου

Το πρώτο που μπορεί και πρέπει να γίνει είναι να αναδυθούν από τα κάτω πρόσωπα, συλλογικότητες, συμμαχίες που, απαλλαγμένα από ψευδαισθήσεις, με ρεαλισμό και φαντασία, θα πάρουν τη μοίρα τους στα χέρια τους, να αποδείξουν οτι το δίκιο τελικά νικά.

Μια Ευρώπη με άπω - ασιατική ταυτότητα

Του Χρήστου Γιανναρά

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε συνεργάτες για να διεκπεραιώσει ένα τιτάνιο, κυριολεκτικά, εγχείρημα – όχι για να κολακέψει εκλογικές περιφέρειες ή να ξεπληρώσει οφειλές σε υποστηρικτές του, δεν ήταν περίπτωση Σαμαρά ο κ. Τσίπρας.

Η χρυσή ευκαιρία του Αλέξη Τσίπρα

Του Χρήστου Λουτράδη

Αν καταφέρει ο Αλέξης Τσίπρας  και έρθει σε ένα πράγματι έντιμο συμβιβασμό  τότε θα έχει δημιουργήσει τις βάσεις για να μετατραπεί στον νέο ηγέτη της σοσιαλδημοκρατίας, χώρος ζωτικός μεν αλλά  ακηδεμόνευτος. Αυτή  όμως η πολιτική μετατροπή δεν θα είναι αναίμακτη.

Το άδικο το τρως μα δεν το χωνεύεις...

του Αλέξανδρου Raskolnick

"Έχουμε περιπτώσεις όπως αυτήν κάποιου που τα τελευταία χρόνια, μετέφερε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού ενάμισι δισεκατομμύριο ευρώ, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια δηλώνει εισόδημα της τάξης των πέντε χιλιάδων ευρώ. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Οι κατάλογοι αυτοί υπήρχαν, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν." δήλωνε στο Stern ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Όλοι οι δρόμοι σε μια αγκαλιά...

του π.Λίβυου

Όχι δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Όλα είναι δρόμος. Το σωστό σε πάει στο λάθος και το λάθος στο σωστό. Όταν χάνεις βρίσκεις και όταν πεθαίνεις ανασταίνεσαι.

Ελπίδα εν αναμονή

του Γιάννη Μακριδάκη

Έπεσα λοιπόν χθες (Παρασκευή 14) πάνω σε μία συγκυρία σπάνια για το νησί αφού βρισκόντουσαν εδώ δύο εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ο υφυπουργός “ανάπτυξης” Ν. Μηταράκης, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, βλέποντας το “μαύρο” που έρχεται ακάθεκτο στην Α’ Αθηνών όπου εκλέχτηκε με την ΝΔ, προαλείφεται τώρα για υποψήφιος βουλευτής της στην Χίο και η υπεύθυνη “παιδείας”, βουλευτής Επικρατείας του Σύριζα Θ. Φωτίου.

Αποτελέσματα 1 έως 11 από 11.