Αναζήτηση Ετικέτας - απλότητα

RSS

Άρθρα

Τι είναι το ταλέντο;

του Οδυσσέα Ρούσκα

Ο μεγαλύτεροι λοιπόν εχθροί ενός ανθρώπινου ταλέντου είναι δύο, η μοναξιά και η ματαιοδοξία, ''το καβάλημα του καλαμιού'' με λίγα λόγια. Η μοναξιά λόγω του ότι αναζητά συνεχώς στη ζωή του καταστάσεις ανώτερες του ιδίου, αναζητά εκπλήξεις μοναδικές σε κάθε επίπεδο.

Τico tico Αλέξη

του Οδυσσέα Ρούσκα

Κάπως έτσι λοιπόν είναι οι μεγάλοι ηγέτες καλέ φίλε Αλέξη. Είναι μόνοι τους στην κορυφή, χωρίς «αυλικούς» ειδικά όταν υπηρετούν την αλήθεια, αλλά περιστοιχίζονται από την μεγαλύτερη παρέα φίλων που είναι το κοινό τους και έχει αλάνθαστο κριτήριο.

Χάος

του Οδυσσέα Ρούσκα

Δεν μάθαμε πότε ως τώρα τι θέλουμε και τι ζητάμε, ποιοι είμαστε. Πετάξαμε στον κάλαθο των αχρήστων την αγάπη και την απλότητα για ένα i-phone.Ορίσαμε κυβερνήτες και καπετάνιους των ζωών μας συνεχόμενα και με άτεχνο τρόπο, άτομα και μυαλά σκοτεινά και θολά, ανάρμοστα και ξεδιάντροπα. Κατορθώσαμε τούτο το χάος που ζούμε.

Στο 6 D.O.G.S για τον Monsieur Minimal

Του vam33

Αλήθεια, έχουμε άραγε σκεφτεί πόσα βαρίδια χρειάζεται να πετάξεις για να είσαι απλός; Ότι το απλό είναι μια Ιθάκη την οποία πλησιάζεις παλεύοντας με τα τέρατα της υπερβολής; Ότι η pop δεν είναι τελικά κάτι εύκολο. Στίχοι όπως αυτοί του Never Give it Up για παράδειγμα: I see the fire in the sky /every night I am dreaming /I feel the fire in my heart /every night is getting stronger φαίνονται στους περισσότερους εύκολοι.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.