Αναζήτηση Ετικέτας - αντίπαλοι

RSS

Άρθρα

Οι μεγάλες μάχες είναι μπροστά

του Χρήστου Λαδά

Ο Τσίπρας κυριάρχησε απόλυτα στο εσωτερικό πολιτικό τοπίο. Πλέον μπορεί να κυβερνήσει απαλλαγμένος από τα ιδεοληπτικά βαρίδια που φιλοξενούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όμως έχει το χρόνο να κυβερνήσει και να κριθεί.

Ο «Κώστας» μιλάει με τον «Αλέξη»

του Άρη Δαβαράκη

Για μένα ο Τσίπρας της 17ωρης συνόδου Κορυφής  ήτανε ο καλύτερος Τσίπρας μέχρι σήμερα. Εύκολα θα μπορούσε να οχυρωθεί όπως οι «απέναντι» σύντροφοί του πίσω από την ιδεολογική του καθαρότητα και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι, κλείνοντας για πάντα όλες τις πόρτες για συμβιβασμό και συμφωνία. Εύκολα θα μπορούσε να επιστρέψει εδώ «υπερήφανος» και να ταμπουρωθεί στην Κουμουνδούρου παρέα με την Ζωή, τον Παναγιώτη και τον Γιάνη, δηλώνοντας «εγώ το είπα, δεν υπογράφω μνημόνια». Δεν το έκανε όμως. Πήρε όλη την ευθύνη.

Οχι σε νέο εμφύλιο

Του Κώστα Ιορδανίδη

Η εμφυλιακή σύγκρουση, προς την οποία σταθερώς οδεύουμε, μπορεί να αποφευχθεί μόνον εάν ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ένας πρωθυπουργός της Αριστεράς, υπογράψει συμφωνία παραμονής στην Ευρωζώνη.

Θα ψηφίσω ΝΑΙ

του Άρη Δαβαράκη

Όσο και αν η εκτίμησή μου και η αγάπη μου για τον Αλέξη Τσίπρα είναι ισχυρός καθοριστικός παράγοντας για την δημόσια τοποθέτησή μου τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να τον υποστηρίξω με το όχι μου γιατί θα έρθω αντιμέτωπος με τη δική μου αλήθεια και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.