Αναζήτηση Ετικέτας - αναβάθμιση

RSS

Άρθρα

Toportal.gr: Δικό σας!

του Άρη Δαβαράκη

Στο ψητό: Η συνεργασία με φίλη εταιρεία που θα αναλάμβανε toportal.gr για να το αναβαθμίσει από… βιοτεχνία  σε επαγγελματική προσπάθεια ματαιώνεται.

toportal.gr ψάχνει μόνιμους συνεργάτες

του Άρη Δαβαράκη

Η νέα ιδιοκτησία του toportal.gr μας εξασφαλίζει οκτώ αμοιβόμενες θέσεις συνεργατών που εκτός του υπεύθυνου για το διαφημιστικό, του Χαλκιαδάκη και εμού, είναι άλλες πέντε.

Διαπραγμάτευση, Ευρώ και Δραχμή

Του Δημήτρη Βαγιανού*

Συνοπτικά, η επιστροφή στη δραχμή θα συρρικνώσει τα εισοδήματα του πληθυσμού και θα αυξήσει την ανεργία. Ακόμα και οι τωρινοί άνεργοι θα πληγούν καθώς η πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας θα μειωθεί, και τυχόν εισοδήματα που αυτοί ή οι συγγενείς τους λαμβάνουν από το κράτος θα χάσουν μεγάλο μέρος της αξίας τους.

Η Συμφωνία

του Άρη Δαβαράκη

Η καινούργια κυβέρνηση έπιασε αμέσως δουλειά και η προτεραιότητά της ήταν να κερδίσει έδαφος μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να γνωρίσει τις ηγεσίες της και να εξασφαλίσει ένα καλό επίπεδο συνεννόησης – μέσα σ’ αυτό το δεδομένα πολύ εχθρικό περιβάλλον για μια «αριστερή κυβέρνηση» και έναν πολύ νέο πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου

Του Γιώργου Κύρτσου

"Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα με την κ. Μέρκελ, τον κ. Ολάντ και τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών, στις Βρυξέλλες. Επιβεβαιώθηκε η συμφωνία-πλαίσιο της 20ης Φεβρουαρίου και συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα", γράφει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος.

Διπλά πετυχημένη η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Του Γιώργου Σ. Μπουρδάρα

Η εκλογή της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου στη θέση της Προέδρου της Βουλής τα προσεχή 24ωρα, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες και θετικής κατεύθυνσης αλλαγές που τόσο έχει ανάγκη το ελληνικό Κοινοβούλιο, μετά από πολλά χρόνια απαξίωσής του.

Ναι θα πώ

του Άρη Δαβαράκη

Διότι έτσι γίνεται. Όταν σου εμφανίζεται έξαφνα ένα καινούργιο μονοπάτι και σε καλεί να το χαράξεις μόνος σου και να το περπατήσεις με την δική σου ευθύνη, είτε οδηγεί σε γκρεμό, είτε οδηγεί στο πέλαγος της ευτυχίας, δύο μονάχα επιλογές έχεις. Η να κάνεις ότι δεν κατάλαβες και να αποδεχθείς το γήρας προσκαλώντας στο τραπέζι σου και τον Χάρο ως φίλο πιά και επόμενο οικοδεσπότη σου, ή να παραδεχτείς καθαρά και ξάστερα ότι κατάλαβες και πάρα πολύ καλά μάλιστα και ότι είσαι έτοιμος για την καινούργια περιπέτεια.

Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7.