Αναζήτηση Ετικέτας - Ανατολική Γερμανία

RSS

Άρθρα

Άνγκελα Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ  πρόσωπο της χρονιάς (Person of the Year) για το ΤΙΜE magazine. Τίτλος: «Καγκελάριος του ελεύθερου κόσμου». Και:  «Ντε φάκτο ηγέτιδα μιας ηπείρου»…

Παρέμβαση Ομπάμα για την Ελλάδα

parapolitika.gr

Η αναμενόμενη παρέμβαση του Μπάρακ Ομπάμα για την πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές έγινε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Βερολίνο και στις συνομιλίες που είχε με την Άνγκελα Μέρκελ.  Ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε σήμερα ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελλα Μέρκελ συζήτησαν το ελληνικό ζήτημα στη συνάντηση που είχαν στη Γερμανία. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις.

Καλό Μήνα!

του Άρη Δαβαράκη

Η «Κομμουνιστική τάση» και η «Αριστερή Πλατφόρμα» δηλώνουν φωναχτά και με αποφασιστικότητα μεγάλη πως δεν θα ανεχθούν συμφωνία «ανέντιμου συμβιβασμού»  και καλούν τους συντρόφους να βγούνε στους δρόμους και να επιβάλλουν την άποψή τους.

Ο ομοφοβικός κόσμος της πρώην Ανατολικής Γερμανίας

Απο το vima.gr

To ντοκιμαντέρ «Έξω στο Ανατολικό Βερολίνο» αποκαλύπτει σκληρές διώξεις. Η μυστική αστυνομία Στάζι παρενοχλούσε συνεχώς, και κατασκόπευε λεσβίες και γκέι στην πρώην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας. Τους κατήγγειλαν και τους ενθάρρυναν να μεταναστεύσουν στη Δύση. Ακόμη και υψηλόβαθμοι κομμουνιστές αποβάλλονταν από το κόμμα, αν γινόταν γνωστή η ομοφυλοφιλία τους.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.