Αναζήτηση Ετικέτας - αναλγησία

RSS

Άρθρα

Γ@μώ την κοινωνία μου...

Toυ Πέτρου Κατσάκου

Ένα παιδί εγκαταλείφθηκε στη μέση του πουθενά επειδή, λέει, ήταν λαθρεπιβάτης. Και η οργή επικεντρώνεται στο πρόσωπο του οδηγού του λεωφορείου. Αλλά, γ@μώ την κοινωνία μου, δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες να κάνουν κάτι;

Η Ιστορία, Γράφει

του Αλέξανδρου Raskolnick

Ο χρόνος τελειώνει και αν δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να πράξει το καθήκον της, θα βρεθεί κάποια άλλη. Οι λαοί δεν χρεοκοπούν. Μόνο οι επιχειρήσεις και τα πολιτικά κόμματα χρεοκοπούν, μέσα σε δύσκολους καιρούς.

Μια ριζοσπαστική ελληνική πρόταση για τη διαπραγμάτευση

του Γιώργου Θωμαϊδη

Το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, λίγα μπορεί να καθορίσει εάν δεν υπάρξει η βούληση να αλλάξουν βασικές παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας αλλά και εάν δεν διατηρηθούν και επαυξηθούν συγκεκριμένες κατακτήσεις του κοινωνικού κράτους.

Τυχεροί πρόσφυγες

του Sraosha

Για το έγκλημα διαρκείας που διαπράττεται χρόνια στην φιλόξενη μα υπερτροφική τάφρο του Φρουρίου Ευρώπη, έξω από τις Τζιμπεράλντες, τις Λαμπεντούζες και τα Φαρμακονήσια, για την εγκληματική αναλγησία των πλειοψηφιών μέσα στις ευρωπαϊκές χώρες, μόνο μια ιστορία έχω να πω. Εύκολη και με καλό τέλος, όμως αληθινή.

Για τον Νίκο Ρωμανό: Κάτι να γίνει επειγόντως

του Άρη Δαβαράκη

Ο Νίκος όσο περνούν οι ώρες γίνεται σύμβολο της βαθειάς αναισθησίας μας. Ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, λέει μεταξύ άλλων: «Με τους παλμούς της καρδιάς του να φτάνουν τους 170, η ανακοπή δυστυχώς είναι αναμενόμενη όπως κάποιοι ψιθυρίζουν, ενώ θα έπρεπε να το φωνάζουν». Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να πεθάνει, να μην αντέξει η καρδιά του, να φύγει.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.