Αναζήτηση Ετικέτας - Αμάλ Αλαμουντίν

RSS

Άρθρα

Ο εθνικός μας πλούτος πεταμένος στα σκουπίδια

Του Δημήτρη Βλάχου

Ειδικά εν μέσω της βαθιάς κρίσης και υψηλής ανεργίας, είναι εγκληματικό για το κράτος, όχι μόνο να μην κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εκμεταλλευτούμε υλικά και πνευματικά αυτόν τον εθνικό πλούτο, αλλά να στέκεται εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή.

Αμάλ Αλαμουντίν

Ο υπουργός Πολιτισμού Αρ. Μπαλτάς στέρησε από τον Αλέξη Τσίπρα τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστεί λίγη από τη λάμψη και τη δημοσιότητα της γοητευτικής Αμάλ Αλαμουντίν, συζύγου του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ (και υπερμάχου της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα) Τζορτζ Κλούνεϊ. (BHMAτοδότης)

Αμάλ Κλούνι

O ουκρανικής καταγωγής δισεκατομμυρίουχος Λεν Μπλαβάτνικ είναι ο πλουσιότερος άνδρας της Βρετανίας, κατέδειξε η «λίστα των 1000 εύπορων» που δημοσιεύει κάθε χρόνο η εφημερίδα Sunday Times, η βασίλισσα Ελισάβετ Β', ωστόσο, «έπεσε» στην κατάταξη παρά την αύξηση των περιουσιακών της στοιχείων. Μεταξύ των νέων «εισόδων» στους ευπορότερους της Βρετανίας βρίσκεται το ζεύγος Τζορτζ και Αμάλ Κλούνι, με περιουσία που υπολογίζεται στις 121 εκατομμύρια λίρες και έχει καταλάβει την 790η θέση.

Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3.