Αναζήτηση Ετικέτας - αεροδρόμια

RSS

Άρθρα

toportal.gr Airways: Αναγνωριστικές πτήσεις

του Άρη Δαβαράκη

Eπειδή εγώ το επιχειρηματικό «δεν τόχω», νοιώθω τεράστια ανακούφιση που όλο αυτό το κομμάτι θα το διαχειριστούν άνθρωποι που εκτιμώ και που ξέρουν από δουλειές.

Ο χρόνος έχει τελειώσει

Του Αλέξη Παπαχελά

Καταλαβαίνω τη δυσκολία του κ. Τσίπρα να πάει ενάντια στο DNA, το δικό του και του κόμματος. Αυτός ο φαύλος κύκλος, όμως, πρέπει να σπάσει.

Το μνημόνιο του Μυστήριου Τρένου - Μέρος Δεύτερο

του Κωστή Α. Μακρή

Η Τρίτη φαντασίωση, που όπως ανέφερα στο πρώτο μέρος βασίζεται στα πάρα πολλά λεφτά που φαντάζομαι ότι έχω, είναι οργανωμένη σαν μνημόνιο ―για να μην την ξεχνάω― και την έχω σπάσει στα εξής κομμάτια…

Ο τελευταίος ελιγμός...

του Πέτρου Παπαβασιλείου

Κορυφώνονται οι διεργασίες στο προσκήνιο και το παρασκήνιο ενόψει της «τελικής λύσης» για την αντιμετώπιση του ελληνικού ζητήματος στο φόντο της επικείμενης Συνόδου Κορυφής που θα διεξαχθεί στις 21 Μαϊου στη Ρίγα της Λετονίας.

Ψέματα με θέα

του Κάπα-Κάπα Μοίρη

Παλιά το cd player έκαιγε, δεν σταμάταγε στιγμή να μας τραγουδάει μέσα από με ευλάβεια φτιαγμένα home made δισκάκια, «για τη διαδρομή». Τώρα μόνο το ρούφηγμα απ το κατακάθι του αφρού στο πλαστικό ποτήρι ακούγεται. Και τα κινητά, «ναι, ναι, πολύ ωραία ήτανε, κρίμα που δεν βρήκατε κι εσείς δυο μέρες για να πάμε παρέα, ναι, πολύ ωραία όλα». Κι άλλα ψέματα. Και είμαστε απ’ τους απλά καψαλισμένους, όχι απ’ τους απανθρακωμένους, για φαντάσου.

Χωρίς αντίλογο στη λογική των δανειστών

Του Χρήστου Γιανναρά

Η λογική του κ. Σόιμπλε, λογική του Ευρωπαίου, είναι απλή, «τετράγωνη». Μας λέει στους Ελληνες: Ζητήσατε και επιμείνατε να γίνετε δεκτοί στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Επικαλεστήκατε λόγους πολιτικούς και ιστορικούς. Δεν άργησε να φανεί ότι το μόνο που πραγματικά σάς ενδιέφερε, ήταν το χρήμα.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.