Αναζήτηση Ετικέτας - θέμα

RSS

Άρθρα

Αλέξης Τσίπρας

“Θέμα” στα κοινωνικά δίκτυα έγινε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αρχικά δημοσίευσε στο Twitter τα όσα είπε στον Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την διάρκεια της Ευρωτουρκικής Συνόδου και στη συνέχεια τα διέγραψε από τον αγγλόφωνο λογαριασμό του.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μεγάλο θέμα παραμένει η στάση που θα τηρήσει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με δεδομένη την διαφοροποίησή της την περασμένη Παρασκευή, όταν επέλεξε το «παρών» στην ψηφοφορία για την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση.

Νίκος Πορτοκάλογλου

Καιρό είχε να δημιουργηθεί θέμα στην ελληνική μουσική με αφορμή κάποιο τραγούδι. Την αφορμή ακουσίως την έδωσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου με το νέο του τραγούδι με τίτλο «Θα περάσει κι αυτό». Είναι μνημονιακό ή μη; Εχει δικαίωμα ένας δημιουργός να έχει πολιτική θέση και αν ναι ποια πρέπει να είναι αυτή; Να κοιτάει δεξιά, να κοιτάει αριστερά ή ευθεία στο κέντρο; Ο σάλος που ξέσπασε στα social media έχει να κάνει όχι για την ποιότητα της μουσικής ή των στίχων αλλά πόσο κοντά ή μακριά είναι σε όσα περνάει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ισως να έπαιξε ρόλο και το κείμενο που συνοδεύει το κομμάτι:

Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3.