Αναζήτηση Ετικέτας - 2011

RSS

Άρθρα

Ώρα για ειρηνική λύση στο συριακό

Του Πάνου Τριγάζη

Αφετηρία του πολέμου στη Συρία αποτέλεσε η βίαιη καταστολή από το καθεστώς ενός τριήμερου ειρηνικών διαδηλώσεων ( Απριλίος 2011), με αποτέλεσμα μέσα στο τριήμερο να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τετρακόσιοι διαδηλωτές. 

Γιάννης Μακριδάκης

Ο Γιάννης Μακριδάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χίο και σπούδασε μαθηματικά. Εκτός απο τα βιβλία του που τον έχουν ξεχωρίσει και του έχουν εξασφαλίσει μια μοναδική και πολύ ξεχωριστή  θέση στην Ελληνική λογοτεχνική πραγματικότητα (κάποια έχουν ήδη μεταφραστεί και κυκλοφορούν με επιτυχία σε άλλες γλώσσες) οι παρεμβάσεις του, ο τρόπος ζωής του, η κοσμοθεωρία του είναι απο τίς μοναδικές πλήρεις "στασεις ζωής"  σύγχρονου Έλληνα καλλιτέχνη...

Θέλει ή δεν θέλει δραχμή ο Λαφαζάνης;

Του Δημήτρη Ραπίδη

Τόσο ο Στρατούλης όσο και ο Ήσυχος είναι ξεκάθαροι σε συνεντεύξεις τους ότι η επιστροφή στη δραχμή είναι απαραίτητος όρος για να μπορέσει η χώρα να σταθεί στα πόδια της. Εκείνο που πρέπει να αποσαφηνιστεί είναι αν όλοι τους στο κόμμα ακολουθούν την ίδια γραμμή ή ο καθένας ξεχωριστά αναπτύσσει την δική του ατζέντα.

Siemensομύρια,πολιτική και Δικαιοσύνη

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Ο Τσουκάτος παραδέχεται ότι έβαλε ένα Siemensομύριο στα ταμεία του πασοκ. Ο Μαντέλης ότι λαδωνόταν από τη Siemens. Ψηφιοποίηση OTE, c4i, συμβάσεις με OSE, ηλεκτρονικοί ξεναγοί 2004, προμήθειες νοσοκομείων, Patriot, υποβρύχια, αντισταθμιστικά οφέλη και ένα κάρο ακόμα μεγαλύτερα ή μικρότερα σκάνδαλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εξεταστικής η οποία καταλήγει ΟΜΟΦΩΝΑ ότι η  Siemens ενεργούσε παράνομα και ότι η σκέτη ζημιά του δημοσίου από τις πρακτικές της ανέρχεται σε 2 δις τουλάχιστον.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.