Πολιτική

RSS

Προβεβλημένα

Όλα τα άρθρα

Υπογραφές και δάκρυα

του Χρήστου Λουτράδη

Μια κοινωνία που αιμορραγεί από την λιτότητα εδώ και τόσα χρόνια δεν την ενδιαφέρει αν ο υπουργός δακρύζει όταν υπογράφει. Τον νοιάζει που υπογράφει.

Ευχή για το 2016: Να κρατηθούμε όρθιοι

Του Δημήτρη Ραπίδη

Το δημοψήφισμα κορύφωσε τον ενθουσιασμό των πολιτών και τους έκανε συμμέτοχους μιας τιτάνιας προσπάθειας. Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Όπως θα μείνει και η 17ωρη διαπραγμάτευση της 12ης Ιουλίου και η ανακοίνωση της «ήττας» την επομένη.

Αφήστε τον

Του Σταύρου Π. Ψυχάρη

Ο Σταύρος Ψυχάρης (ναι, ναι, "ο Ψυχάρης του ΒΗΜΑτος") στο editorial του λέει - αμέσως και σαφώς- προς πάσαν κατεύθυνσιν "κάτω τα χέρια απο τον Τσίπρα -αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του"...

Ψάχνοντας (στα τυφλά;) για συναινέσεις

Tvxs Ανάλυση

Έως τα τέλη του Γενάρη, οπότε και αναμένεται να πάει στη Βουλή το ασφαλιστικό, θα πρέπει να έχουν απαντηθεί τα μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά διλήμματα. Διλήμματα, που πυροδοτούν νέο γύρο κινήσεων στην κατεύθυνση των συναινέσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Λεβέντηδες

Της Αγγελική Σπανού

Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προβάλλεται από πολλές πλευρές. Η συνέντευξή του στον Ν. Χατζηνικολάου είχε πολύ μεγαλύτερη τηλεθέαση από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ.

Γιατί τα καταφέρνει ο Τσίπρας;

Του Γιάννη Παντελάκη

Όταν στο δημοψήφισμα κυριάρχησε το "Όχι", ο ΣΥΡΙΖΑ (ΣΣ: χάρη στο πολιτικό ταλέντο και την ευελιξία του Αλέξη Τσίπρα) το μετέτρεψε σε λίγες ημέρες σε ένα απόλυτο "Ναι". Νέο μνημόνιο, πιο σκληρό από εκείνο των 47 σελίδων.

Αποτελέσματα 1 έως 10 από 2313.