Κόσμος

RSS

Προβεβλημένα

Όλα τα άρθρα

Οι 10 δημοφιλέστερες φωτογραφίες του Instagram για το 2015 μας έκαναν να χάσουμε την πίστη μας στους ανθρώπους

Της Νάγιας Κωστιάνη

Το δημοφιλές social network δημοσίευσε τις 10 φωτογραφίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες «καρδούλες». Πρωταγωνιστούν η Kendal Jenner και η Taylor Swift με τη γάτα της.

Ξεπουλούν και φεύγουν οι επενδυτές από την Τουρκία

Του Μιχάλη Γιαννεσκή

Το χρέος του ιδιωτικού τομέα στην Τουρκία αυξάνεται συνεχώς, οι προοπτικές για την οικονομία της είναι αρνητικές. Fitch, Moody’s, και  Standard and Poor’s τις έχουν υποβαθμίσει σε «σκουπίδια».

Νέα Γαλλική Επανάσταση

Του Απόστολου Διαμαντή

Γιατί οι γάλλοι ψηφίζουν το Εθνικό Μέτωπο; Διότι δεν ανέχονται να αποφασίζουν οι γερμανοί για λογαριασμό τους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπει ο γάλλος αγρότης τον Ντάϊσενμπλουμ να αποφασίζει για όλα.

Η Τουρκία αλλάζει

Του Νίκου Κωνσταντάρα

Η ​​Τουρκία φθάνει στα όριά της ενώ ο Ερντογάν επενδύει στον διχασμό και στον έλεγχο κάθε πιθανής πηγής αντίρρησης για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στην προεδρία

New York Times: Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν την ένοπλη βία για να κερδίζουν από τη βιομηχανία όπλων

tvxs.gr

Tο κύριο άρθρο δημοσιεύεται  στην πρώτη σελίδα των New York Times «για να περάσει ένα μήνυμα γεμάτο απογοήτευση και αγωνία για την ανικανότητα της  χώρας να ρυθμίσει τη μάστιγα των πυροβόλων όπλων».

Ιστορίες με λίστες

Της Κατερίνας Τζωρτζινάκη

Πάντα θα είναι πιο εύκολο για τους έχοντες να ιδρύσουν μια εταιρεία-βιτρίνα στα νησιά Κέιμαν, μέσω αυτής ν’ ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία και ν’ αγοράζουν ή να πωλούν μετοχές στο Λουξεμβούργο.

Αποτελέσματα 1 έως 10 από 1454.

Δημοφιλή