Φαήλος Κρανιδιώτης

Για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, αλλά και την «επίθεση» του Φαήλου Κρανιδιώτη στον σύντροφο του πρώτου Κώστας Φαλελάκη, εξέδωσε ανακοίνωση η ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Έκφρασης και Ταυτότητας Φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναγνωρίζουμε -και υπερτονίζουμε ακόμη περισσότερο- τα όσα αληθινά είπε για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια στη ζωή και στο θάνατο όλων των ανθρώπων» αναφέρει η ανακοίνωση σχετικά όσα είπε ο Κώστας Φαλελάκης στον επικήδειο για τον Μηνά Χατζησάββα κατά τη πολιτική κηδεία την Τετάρτη.

Η ομάδα χαρακτηρίζει τον ηθοποιό εκπληκτικό, ευαίσθητο, αλληλέγγυο, καταπληκτικό σύντροφο και φίλο. Έναν υπέροχο Άνθρωπο.

Συνάμα, καταλαβαίνουμε απόλυτα και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.  Αυτό το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Το μέλος του εθνικιστικού δικτύου 21 και γνωστού για τις μισαλλόδοξες και ρατσιστικές απόψεις του συνολικά. Για την πιο σκοτεινή και απάνθρωπη πλευρά της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Η πολιτική μας παιδεία και το ήθος μας, ως συμμέτοχοι στην μεγάλη οικογένεια της Ευρωπαϊκής και Ουμανιστικής Αριστεράς, και οι αξίες μας του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και του Διαφωτισμού δεν μας επιτρέπουν να του πούμε: «Σκάσε φασίστα». Μας επιτρέπουν, ωστόσο να αντιληφθούμε ότι... θα έσκαγε αν δεν μίλαγε. Ο Φασίστας.