Προς Άρη Χατζηστεφάνου (Απο το Fb του Κώστα Μερκουράκη)

του Κώστα Μερκουράκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ που:

1/ Ψήφισε το νόμο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών.
2/ Κατάργησε τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την επ' αόριστον κράτηση των μεταναστών χωρίς χαρτιά.
3/ Πέρασε διατάξεις για την νομιμοποίηση των μεταναστών που είχαν χάσει την άδεια διαμονής τους κατά το προηγούμενο διάστημα.
4/ Πέρασε διατάξεις για την νομιμοποίηση αλλοδαπών γυναικών που γέννησαν παιδιά στην Ελλάδα και που ζούσαν επί χρόνια σε καθεστώς μη νομιμότητας.
5/ Καθιέρωσε την χορήγηση άδειας διαμονής για εξαιρετικούς και ανθρωπιστικούς λόγους στις αποκεντρωμένες διοικήσεις κι όχι στο Υπουργείο και σε αμφιλεγόμενες Επιτροπές.
6/ Σύστησε Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
7/ Έφτιαξε τον Ελαιώνα.
8/ Αντιμετωπίζει υποστηρικτά και όχι εχθρικά κάθε πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες (σε άλλη περίπτωση πχ τον Αύγουστο στο Πεδίο του Άρεως θα μας είχαν πνίξει στα δακρυγόνα).
9/ Αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τη θετική μεταστροφή του γενικότερου κλίματος ως προς το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα τόσο στα ΜΜΕ όσο και ευρύτερα στην κοινωνία.
10/ Τα μέλη του, ψηφοφόροι του, αλλά και βουλευτές του έχουν χτίσει το αντιρατσιστικό κίνημα, έχουν δώσει κι ακόμα δίνουν μάχες κατά του φασισμού και του ρατσισμού.

Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, κατά τον Άρη Χατζηστεφάνου, δεν χωράει στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης, βέβαια, χωράει μια χαρά στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, το Κόκκινο.

Όπως χωράει κι ο ΟΠΑΠ του Μελλισανίδη να διαφημίζεται στο σάϊτ του.

ΥΓ: Σκουπίστε κάνα χέρι, η πολλή ιδεολογική καθαρότητα βρωμίζει.
ΥΓ2: Μ' αυτά τα μυαλά θα καταντήσετε το κίνημα μια παρεούλα στενών ομοϊδεατών.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Σχόλια

 • 1 Ο/Η alex έγραψε: (πριν 3 έτη)

  "Αναρωτιέμαι εάν ο κ.Μερκουράκης επιχειρεί να πετάξει λάσπη ή είναι απλώς λειτουργικά αναλφάβητος σε ό,τι αφορά το Ιντερνετ και τις διαφημίσεις (χωρίς το ένα να αποκλείει το άλλο). Όπως πολύ καλά μπορεί να διαπιστώσει και ο ίδιος, οι διαφημίσεις στις οποίες αναφέρεται προέρχονται από την υπηρεσία adsense της Google. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγονται χωρίς δική μας παρέμβαση με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, όπως τα ενδιαφέροντα και προηγούμενες αναζητήσεις του επισκέπτη, συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στο κείμενο κτλ. Επιλέγουμε τις συγκεκριμένες διαφημίσεις, παρά το γεγονός ότι αποφέρουν ψίχουλα σαν έσοδα, ακριβώς επειδή δεν δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης με τους διαφημιζόμενους.

  Εάν ο κ. Μερκουράκης θέλει να δεi πραγματικά πληρωμένες καταχωρήσεις θα μπορούσε π.χ να επισκεφθεί το site της κομματικής εφημερίδας Αυγή, το οποίο έχει διαφημίσεις της Τράπεζας Πειραιώς του κ.Σάλα και της Eurobank.

  Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μου με τον Μελισσανίδη, έχω την τιμή να συνεργάζομαι με ένα περιοδικό (UNFOLLOW) συντάκτες του οποίου έχουν δεχθεί απειλές δολοφονίας από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Ένα περιοδικό, που αν θυμάστε, παρουσίασε πρώτο τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μαζί του.

  Στο κόμμα των ομοκρέβατων του Μελισσανίδη, κύριε Μερκουράκη, καλό είναι να μην μιλάτε για σκοινί.  http://info-war.gr/%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7/

loading..