Περί Δ.Καμμένου: Απο το Fb της Φιλοθέης Βαρσαμή

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Αν θέλαμε ακροδεξιάς αντίληψης ψεκασμένους συνωμοσιολόγους στην κυβέρνηση, θα είχαμε ψηφίσει νέα δημοκρατία, να πορευόμαστε με τους ορίτζιναλ μπαλτακοφαήλους. Δεν θέλαμε, ούτε θα θελήσουμε ποτέ, για αυτό απαιτούμε να μη μας φέρνουν στην εξουσία τους γενόσημους φαήλους από την πίσω -αριστερή- πόρτα.

Ο δημήτρης καμμένος είναι ένας πολιτικός που δεν έχει θέση σε δημοκρατική ελληνική κυβέρνηση. Ούτε αριστερή, ούτε δεξιά, ούτε κεντρώα. Είναι αδιανόητο, τη στιγμή που ο εθνικιστής τσεκουράτος βορίδης ετοιμάζεται -μάλλον- να διεκδικήσει την ηγεσία του πάλαι ποτέ κεντρώου και ήδη λούμπεν λαικού δεξιου κόμματος, αλλα και την ώρα που η χρυσή αυγή εμφανίζεται τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη στη χώρα, ο δημήτρης καμμένος να παρέχει με την παρουσία του στην κυβέρνηση άλλοθι και κυβερνητική νομιμοποίηση στη λαική ψεκασμένη ακροδεξιά και να ορκίζεται υπουργός δόξη και τιμή.

Το αίτημα είναι απλό και ξεκάθαρο: πετάξτε τον έξω από το κυβερνητικό σχήμα πριν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του. Όχι αύριο. Χθες. Όπως οφείλετε. Διαφορετικά, όποιος σπέρνει νικολόπουλους ή καμμένους, θα θερίσει δημοκρατικές θύελλες. Όπως οφείλουμε.

 

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Σχόλια

  • 1 Ο/Η Ε. Στ. έγραψε: (πριν 2 έτη)

    Δεν αρκεί μόνο το έξω από το κυβερνητικό σχήμα. Πρέπει να τεθεί κι εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Είναι ντροπή μεγάλη η συμμετοχή του εκεί μέσα.

loading..