Σβόλοι αντί ψήφων

του Γιάννη Μακριδάκη

Σήμερα φτιάξαμε στη μπετονιέρα σβόλους σποράς και χθες κάναμε χειροποίητους. Δεν πιστεύω σε τίποτα πια παρά μόνο στο Χάος του Οικοσυστήματος. Δεν πιστεύω σε καμία άλλη αντίσταση και σε καμία άλλη πολιτική πράξη παρά μόνο στην προσωπική του καθενός πορεία προς την συνειδητότητα της φυσικής και της πολιτικής του υπόστασης.

Κανένα σύστημα δεν αλλάζει από μέσα του, μόνον από μέσα μας αλλάζουν τα πάντα. Μόνον αδαείς ή ματαιόδοξοι υποκριτές ή και τα δύο συνήθως, εισχωρούν στο σύστημα, δήθεν για να το αλλάξουν και φυσικά αποδεικνύεται αργά ή γρήγορα το ποιόν τους. Αυτή είναι η απάντησή μου σε κάποιους, κεντρικούς πρωταγωνιστές του πολιτικού συστήματος που καταρρέει, οι οποίοι μου προτείνουν να στρατευτώ μαζί τους στις εκλογές για να διεκδικήσουμε, για να δώσουμε τη μάχη, για να γίνουμε το ανάχωμα, για να αντισταθούμε, για να διατρανώσουμε, για να πολεμήσουμε, για να αντιπαλέψουμε κλπ κλπ κλπ ανιαρά, αδαή και ανώφελα, πλείστες φορές δυστυχώς και υποκριτικά.

Φτιάξαμε λοιπόν σβόλους σποράς σήμερα, για να τους ρίξουμε στη γη μετά από τις κάλπες. Διότι το πρώτο κατοχικό φθινόπωρο μπαίνει ολοταχώς. Ας ελπίσουμε να είναι τουλάχιστον βροχερό.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Σχόλια

  • 1 Ο/Η ΞΕΝΟΦΩΝ ΙΣΑΡΗΣ έγραψε: (πριν 2 έτη)

    Τα άρθρα σου Γιαννη Μακριδάκη δινουν εναν αέρα αξιοπρέπειας και αλήθειας σε έναν ιστοτοπο που δεν θα έπρεπε διότι είναι παραπλανητικη εντύπωση για το κοινό όταν αυτός ο ιστοτοπος τη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ επιδιώκει τα άκρως αντιθετα απο οσα γράφεις

loading..