Ενα σχόλιο απο την Στέλλα

Tης Στέλλας

Άρη πώς θα σου φαινόταν να σου έλεγα ότι από την αρχή πήγαινε για το Κούγκι η υπόθεση;

Οτι όλα αυτά περί προτάσεων είναι παραμύθια. Οτι 4 μήνες το σχέδιο είναι η ασφυξία με ένα στόχο: το κούρεμα θένε δε θένε. Μόνο που μανιτάρια χτεσινής βροχής δεν ξέρανε ότι αλλο η θεωρία άλλο η πολιτική - καμμία σχέση το να με τ'αλλο και πληρώσαμε ακριβά το φροντιστήριο του Βαρουφάκη τελικά.
Τελευταία στιγμή ο Αλέξης τώρα στέλνει τον Δραγασάκη να μαζέψει τα ασυμμάζευτα;

Η θεωρία των "παιγνίων" έλεγε ότι θα πάμε μέχρι τέρμα (όπως πολλοί υποστηρίζουν ΡΗΞΗ δηλαδή) και στο τέλος θα υποχωρήσουν οι Ευρωκράτες από φόβο επίθεσης καιροσκόπων στο νόμισμα. Μόνο που λογάριασαν χωρίς το ξενοδόχο...

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι παγκόσμια πλέον έχει γίνει συμφωνία ότι αυτό δεν θα ενοχλεί και πολύ τις αγορές (για δες αυτό) και το έναυσμα έδωσε αυτή ακριβώς η πολιτική κόντρας του Βαρουφάκη και ψέματος ότι δήθεν δεν μιλάμε με τη τρόικα πλέον. Είδανε ότι δεν πάει πιά.Και πληρώνεις εσύ και εγώ 2 δις 70 άτομα στις Βρυξέλλες που "διαπραγματεύονται" καθυστέρηση.

Δεν ξέρω αν έχει γίνει κατανοητό αλλά όλη αυτή η ιστορία με τα Μνημόνια δεν σήμαινε φυσικά ότι θα πληρώνουμε δόσεις, αλλά ότι θα μας βάλει πλάτη η τρόικα να δανειζόμαστε από τις αγορές όπως η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ισπανία. Με μαγκιές και κούγκια δεν σου βάζει πλάτη κανείς.
Το Ατύχημα θα μετρήσει τους κραδασμούς σύντομα. Και μετά δεν θα έρθει συμφωνία αλλά έξοδος από το Ευρώ. Αυτό δεν ήθελε και ο Βαρουφάκης από την αρχή; Και η αριστερή πτέρυγα; Συνειδητά και απόλυτα συνειδητά πάνε προς την έξοδο. Τουλάχιστον να μη τρέφεις αυταπάτες όπως εγώ που εκθείαζα τον Βαρουφάκη και τη πολιτική του. Από το League παν/μιο που θα μας βλέπει πτωχευμένους, φτωχούς και ανήμπορους σε 1 χρόνο από τώρα - αυτός δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν είπε ότι "δεν μπορώ να σας πω ότι θα είμαστε κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2016"; Οπότε μη παραμυθιάζεστε...

Ξέρει τι κάνει και πού πάει. Εμείς δεν ξέραμε.

Όχι πιά...

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Σχόλια

  • 1 Ο/Η lamahos έγραψε: (πριν 3 έτη)

    Φυσικά και ηταν αυτό το σχεδιο απο την αρχή. Αν δεν υποχωρήσουν για λύση που θα αφορα χρέοςκαι αναπτυξη θα ππάμε σε ρήξη. Δεν ξέρω τι έννοεις πτωχευμενοι, εγώ ξέρω οτι το αγωι ξυπνάει τον αγωγιατη. Αμα δεν θέλει να σε βοηθήσει ο γείτονας (δικαιωμα του) το παλευεις μόνος σου.

loading..