Τέρμα τα στοιχήματα για πιθανό Grexit

kathimerini.gr

H «William Hill», μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων διεθνώς, ανακοίνωσε πως σταματάει να δέχεται κάθε είδους ποντάρισμα για το εάν η Ελλάδα θα παραμείνει ή θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη μέσα στο 2015 καθώς και για το ποιά χώρα θα είναι η πρώτη που θα τεθεί εκτός ευρώ.

«Σημαντική μείωση έχει παρατηρηθεί σε όσους υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, ενώ είχαμε και μείωση των πιθανοτήτων για την Ελλάδα να φύγει μέσα στο 2015», δήλωσε εκπρόσωπος της «William Hill», Graham Sharpe.

Τα δύο αυτά ειδικά στοιχήματα ήταν ανοικτά για πονταρίσματα εδώ και μήνες, αλλά όπως ανακοίνωσε ο βρετανικός εκπρόσωπος, οι αποδόσεις πλέον έχουν πέσει αισθητά. Η Ελλάδα ήταν πρώτη στο ειδικό στοίχημα της William Hill σε πιθανότητες να εξέλθει από το ευρώ, με απόδοση 1 προς 5, η οποία όμως πλέον έχει κατέβει στο 1 προς 3.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται πια να ποντάρει στο αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη μέχρι το τέλος του έτους. Ετσι, αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε το στοίχημα έως ότου ληφθεί μία απόφαση ή μέχρι να εγκριθεί ένα σχέδιο που να περιλαμβάνει την παραμονή της χώρας», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.