Μικαέλα Ζορμπά, ο θηλυκός καταποντιστής*

του Λάμπρου Παπαδέα

Τελευταίως αυτή η γλυκούλα οιονεί πελούσια κυκλοφορώντας στα ΜΚΔ αλλά και στα ΜΜΜ ξεπέρασε κάθε όριο καλής εννοούμενης συναναστροφής. Τα παλικάρια μας σφάζονται στην ποδιά της αλλά αυτό ποτέ δεν ήταν μεμπτό. Μεμπτός είναι ο τρόπος που τα αντιμετωπίζει. Αυτά τα παλικάρια μας είναι το άνθος της Ελλάδας, είναι το μέλλον, είναι οι μελλοντικοί μας οικογενειάρχες, άντρες στυλοβάτες του σπιτιού. Η κυρία λοιπόν παίζοντας με την ευαισθησία τους μιας και σκέφτονται το σεξ 500 φορές τη μέρα, δεν τους απορρίπτει απλά και ευγενικά. Χρησιμοποιεί την υγρασία του μυαλού της και την αρχέγονη θηλυκή ψυχραιμία καθότι σκέφτεται λιγότερες φορές το ανατριχιαστικό σεξ, περί τις 450 φορές τη μέρα και τους τσακίζει στεγνά καταποντίζοντας τον τσαμπουκά, παίρνοντας το καϊμάκι, διαλύοντας τον μικρής διάρκειας τεστοστερονούχο αυθορμητισμό τους, πάνω στην προσπάθειά των να την προσεγγίσουν σε απόσταση βολής.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το τσάκισμα του ηθικού των πολεμιστών μας. Εντάξει, ο άντρας είναι και λίγο μαλάκας αλλά εκεί ακριβώς είναι η χάρη του. Ναι, μερικοί από δαύτους κάνουν πνευματική κοπάνα αλλά ο πολεμιστής πρέπει να αντιμετωπίζεται πάντα ως πολεμιστής. Τη στιγμή της αλήθειας δεν μιλάνε τα πνεύματα αλλά τα ντουφέκια και τα γυμνά κορμιά.

Προσπαθώντας να τη σκιαγραφήσω παρατήρησα από τον παρδαλό ρουχισμό και τα μωρελά αξεσουάρ της, ανάγκη διάκρισης μέσω της άναρχης διαφοροποίησης λουφάροντας μόδα και μυαλό. Πληροφορίες λένε ότι δεν έχει σχέση για αρκετό χρονικό διάστημα το οποίο σύμφωνα με τα παραπάνω φαίνεται λογικό. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως φαίνεται κάτι πιο βαθύ, σατανικό, τρομερά σεξουαλικό και παθιασμένο. Ευελπιστεί ότι με το ανηλεές κράξιμο που τους ρίχνει θα ξεσπάσουν πάνω της με πολλά μποφόρια πάθους και παχιάς ηδονής όπως το δυνατό κύμα σκάει πάνω στον κυματοθραύστη καθώς τα ήσυχα νερά θα προσεγγίσουν αργότερα τους κόλπους του εκτονωμένα ανάμεσα στα νεοφερμένα βράχια. Θέλει να τους κάνει να νιώσουν όπως στον πόλεμο των Φώκλαντς οι Αργεντίνοι για τις Εγγλέζες, όπως οι επιτιθέμενοι οχυρωμένης πόλης μετά την πτώση της, όπως ο πολιορκητικός κριός αποζητώντας την ζωογόνο κρούση. Είναι σαφές ότι αυτή η κυρία προβοκάρει τα παλικάρια μας με στόχο να φέρει τον "πόλεμο" των φύλων στην κάμαρά της.

Είναι σαφές ότι το "πάρτα μωρή πελούσια " είναι αυτό που μανιωδώς προσπαθεί να ακούσει στην προσταγή της "δώστα μου ρε έρμε". Πιστεύω ότι θα πετύχει τον σκοπό της και η στρατηγική της θα ευοδωθεί. Αν μη τι άλλο πρέπει να βρεθεί ο τυχερός που θα ακούσει πάνω στην σεξουαλική κορύφωσή της εκεί που οι αισθήσεις πιλαλάνε ανεξέλεγκτες σε πολύχρωμα λιβάδια ηδονής, να φωνάζει με στεντόρεια φωνή σβήνουουουουουουουουουουουουουουυουουουου...

* καταπονιστής = πειρατής στην αρχαία Ελλάδα, σε ελεύθερη μετάφραση