Περιμένω σα μαλάκας

imerologioanergou.gr

19 Μαρτίου 2015

Τελειώνει ο μακρύς χειμώνας και η άνοιξη με βρίσκει με καινούργια κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά" . Πρώτη φορά αριστερά, κι εγώ δε ξέρω από πού να φυλαχτώ.

Και περιμένω... περιμένω για άλλη μια φορά να έρθει η ανάπτυξη, να δω άσπρη μέρα κι εγώ που συνεχίζω να είμαι άνεργος εδώ και 3 χρόνια, που σιγά σιγά έφυγε όλο το μαξιλαράκι που είχα αποταμιεύσει, που πούλησα και το αυτοκίνητο για να μην πληρώνω τέλη, που έχω δανειστεί από γνωστούς και φίλους και ντρέπομαι να τους αντικρίσω.

Χωρίς θέρμανση όλο το χειμώνα, ζεσταίνομαι από τη θερμοκρασία του κομπιούτερ, παρακολουθώ τα πάντα, σχολιάζω και ξανά σχολιάζω στα κοινωνικά δίκτυα.

Και το 'ξερα από την αρχή πως αυτά τα τόσο περίπλοκα προβλήματα δεν λύνονται μέσα σε λίγο καιρό.

Αλλά εκείνο το " κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα" μήπως είναι εύκολο να προχωρήσει τουλάχιστον; (Το γράφω αυτό εν γνώσει μου ότι χθες ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος)

Υ.Γ. Περιμένω σα μαλάκας!
Αυτός είναι ο τίτλος που θέλω να βάλετε στο κομμάτι που σας έστειλα.

Μ.Κ

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Σχόλια

 • 1 Ο/Η ΝΙκόλας Στ έγραψε: (πριν 3 έτη)

  Κατανοώ την αγωνία που εκφράζουν όσα γράφονρται στο κείμενο, παρά τις υπερβολές του.
  Γιατί, πως γίνεται να μην έχει ρεύμα, αλλά να ζεσταίνεται με τη θερμοκρασία του κομπιούτερ;
  Και εν πάσει περιπτώσει, από την Περιφέρεια Αττικής ισχύει εδώ και μήνες το πρόγραμμα "Ρεύμα για όλους" που καλύπτει και άμεσα αποκαθιστά το ηλεκτρικό σε όσους έχει γίνει διακοπή λόγω οφειλών.
  Αν μένει στην Αττική δεν ήταν ανάγκη λοιπόν να περιμένει την εφαρμογή του σχετικού προγράμματος από την κυβέρνηση.
  Του έλυνε το πρόβλημα η Περιφέρεια που είναι κι αυτή "πρώτη φορά" σε αριστερά και γυναικεία χέρια.

  Πληροφορίες
  http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=13538:%C2%AB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82%C2%BB&catid=3&Itemid=31

loading..