Αηδία

by Delirium Tremens

Η συμφωνία δεν επετεύχθη ακόμα απ ότι έχω καταλάβει. Περιμένουμε.
Σίγουρα δεν θα επιτευχθεί αυτό που θα θέλαμε όσοι κουράστηκαν να πληρώνουν χωρίς έλεος, όσοι έβλεπαν δικούς τους ανθρώπους αλλά και μη να εξαθλιώνονται, όσοι δεν μπορούσαν άλλο να βιώνουν είτε μέσα από τη δική τους καθημερινότητα, είτε από την καθημερινότητα των άλλων τα σχεδόν καθημερινά χαστούκια επί 5 ολόκληρα χρόνια. από κυβερνήσεις μαριονέττες. Από Σαμαράδες, Παπαδήμους, Βούλτεψες και Αδώνιδες.

Σίγουρα η Γερμανία, για άλλη μια φορά, έχει κηρύξει έναν οικονομικό πόλεμο, αντικατέστησε τις βόμβες και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης με δανεικά, δείχνει να κερδίζει απέναντι σε κράτη που έχουν ανάγκη, όπου καθόλου αθώα δεν είναι, απεναντίας, έπεσαν στην παγίδα από βρώμικους πολιτικούς - εξαιρετικά ταϊσμένους με μίζες και συμφωνίες κρυφές - και από έναν λαό που ζούσε στον κόσμο της Barbie μέχρι να αντιληφθεί ότι η Barbie είναι πλαστική, ψέυτικη και χαλάει.

Την απογοήτευση την κατανοώ - κι εγώ είμαι απογοητευμένος. Την αναρώτηση επίσης - κι εγώ αναρωτιέμαι. Όλη αυτήν την χαιρεκακία που έχουν πολλοί από εσάς και τρίβουν τα χεράκια τους που κέρδισε ο Γερμανός - με συγχωρείτε, αλλά ούτε θα την συμμεριστώ, ούτε θα την κατανοήσω. Όλη αυτήν την χαιρεκακία που δεν θα γίνουν άμεσα αλλαγές προς το οικονομικά καλύτερο των ασθενών τάξεων, όλη αυτήν την χαιρεκακία που δεν θα πάρει ανάσα - απ ότι δείχνει τουλάχιστον - ο Έλληνας πολίτης, όλο αυτό το "σας τά λεγα εγώ" όχι απλά δεν το καταλαβαίνω αλλά το θεωρώ κατάπτυστο και εξωφρενικό. Προδοτικό και ύπουλο. Βαρείς χαρακτηρισμοί, ναι. Τους νιώθω όμως. Ούτε εγώ είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε groopie του Βαρουφάκη. Ποτέ όμως δεν θα χαιρόμουν για τη σφαλιάρα που τρώει η χώρα μου - όποιος κι αν κυβερνά. Αλλά αυτοί είστε. Κακεντρεχείς. Αδιάφοροι. Γκρινιάρηδες.

Πέσανε οι μάσκες αποκριάτικα και το πρόσωπο ορισμένων είναι φριχτό. Ανθελληνικό. Με καμία αγάπη, καμία ελπίδα. Λυπάμαι. Τώρα όλοι εσείς που χαρήκατε με τη "νίκη" Σόιμπλε σβήστε με απ τα κιτάπια σας άμεσα γιατί έχω να καθαρίσω το σπίτι και βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σας περαιτέρω.