Η Ν.Βαλαβάνη στην μονταζιέρα του 9,84

ThePressProject

Ζήλεψαν τη δόξα της μονταζιέρας της Συγγρού φαίνεται κάποιοι στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης και αντιγράφουν τις πρακτικές της, τροποποιώντας τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για να ταιριάζουν στις κατηγορίες που επιθυμεί να τους προσάψει η κυβέρνηση.

Η Νάντια Βαλαβάνη διαψεύδει ότι μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 984 μίλησε για τεχνική παράταση του μνημονίου,  όπως έγραψε στη συνέχεια ο σταθμός στο σάιτ του, διαδίδοντας ψευδώς την «είδηση».  «Μίλησα μόνο για τεχνική επέκταση –δεν είπα ποτέ τη λέξη μνημόνιο ούτε πρόγραμμα- και εννοούσα την επέκταση για την κάλυψη των ομολόγων και μόνο» δήλωσε στο ΤΡΡ η Νάντια Βαλαβάνη.

Ακούγοντας το σχετικό απόσπασμα από τον Αθήνα 984, η κ.Βαλαβάνη, είπε τα εξής:

«Εμείς ξεκινάμε από την αρχή. Καταθέτουμε το όλο  πρόγραμμα το δικό μας στη θέση ενός προγράμματος που βγήκε από το εξωτερικό με αποκλειστικό στόχο να συνεχίσουν να πληρώνονται τα μνημόνια γιατί αυτό είναι το πρόγραμμα των δανειστών. Θα ζητήσουμε τεχνική επέκταση για να υπάρχει η δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης ακριβώς του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του δικού μας προγράμματος , πραγματικών μεταρρυθμίσεων και όχι απόμεταρρυθμίσεων….».

Κι εδώ όπως μετέφερε τις δηλώσεις της Νάντια Βαλαβάνη ο Αθήνα 984, βάζοντας  στον τίτλο την προσθήκη "του προγράμματος" και στο κείμενο, στα λόγια της εντός εισαγωγικών,  «του Μνημονίου» που έκανε και τη διαφορά!
http://www.athina984.gr/node/323231 (το ηχητικό  μετά το 1. 16)