«Ψήφος στο Δήμα και υπουργείο; Κρίμα που δεν είμαι βουλευτής!»

matrix24.gr

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός, Στέφανος Μάνος, το διάγγελμα Σαμαρά που προτείνει συναινετική συμφωνία για εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ευρύ ανασχηματισμό με νέα πρόσωπα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. 

«Τι κρίμα που δεν είμαι πια βουλευτής, θα μπορούσα να διεκδικήσω υπουργείο με μόνο αντάλλαγμα να ψηφίσω τον κ. Δήμα», σχολίασε στο twitter ο Στέφανος Μάνος επισημαίνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει την παράταση της ζωής της κυβέρνησης για μερικούς μήνες «ανταλλάσσοντας την ψήφο για τον κ. Δήμα με υπόσχεση εκλογών εντός του έτους και ...συμμετοχή στην κυβέρνηση».

Τόνισε επίσης ότι αυτούς τους ανθρώπους δεν τους εμπιστεύεται να αλλάξουν το Σύνταγμα (μολονότι, συμπληρώνει, χρειάζεται Αναθεώρηση). «Δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα τηρήσουν όσα τώρα υπόσχονται για να επιτύχουν την αποφυγή εκλογών» επεσήμανε. Τάχθηκε τέλος υπέρ της άμεσης προκήρυξης εκλογών που θα αναδείξουν μια «κυβέρνηση που απερίσπαστη θα σαρώσει τα σάπια και θα προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή όλες τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για ανάπτυξη», και μετά εκλογή προέδρου.

"Μαζί με... 42 τροπολογίες υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις". Την παράταση της (cont) http://t.co/fhvGemzRh4

— Stefanos Manos (@StefanosManos) December 21, 2014

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Σχόλια

  • 1 Ο/Η Alexander Raskolnick έγραψε: (πριν 4 έτη)

    Ας παραβλέψουμε την κριτική στον "πρωθυπουργό" και ας προσπαθήσουμε να συνέλθουμε από την τρικυμία που μαίνεται στο ελαττωματικό του κρανίο κι ας γυρίσουμε στο πρωταρχικό ερώτημα: Ποιος έντιμος Έλληνας, θα καταδεχόταν σήμερα να συνεργαστεί με τον παρανοϊκό ανθρωπάκο που παριστάνει τον πρωθυπουργό μας και τον παρασυνταγματολόγο υπαρχηγό του, προκειμένου να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο που έχουν δρομολογήσει? Θα ήταν ή όχι, ένας de facto Πρόεδρος που θα δίχαζε εμάς τους Έλληνες? Θα μπορούσε ποτέ να αγαπηθεί από την κοινωνία μας ή να τον συγχωρήσει ο λαός μας, έναν τέτοιο πρόεδρο?

loading..