Ο Τατσόπουλος σε ρόλο δασκάλου!

tanea.gr

«Αλέξη, ώρα να μεγαλώσεις» λέει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σημειώνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την ψήφο του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εάν δεν την αλλάξει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook με τίτλο «Η θεία Λένα πέθανε», ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρει:

«Οπως και το τανγκό - μη λέμε ξανά και ξανά τις ίδιες κοινοτοπίες - έτσι και η εθνική συνεννόηση χρειάζεται ΔΥΟ. Εθνική συνεννόηση με ΕΝΑΝ δεν γίνεται.

»Σήμερα ο Σαμαράς έκανε ένα βήμα προς την εθνική συνεννόηση. Ο Τσίπρας, σταθερός στον λαϊκιστικό του μαξιμαλισμό, δεν έκανε κανένα. Θέλει Εκλογές και τις Θέλει Τώρα.

»Από τη στιγμή που ο Τσίπρας απορρίπτει την πρόταση του Σαμαρά, η πρόταση του Σαμαρά μετατρέπεται αυτομάτως σε πρόσχημα για τη συγκέντρωση 180 ψήφων στην τρίτη ψηφοφορία.

»΄Εχω δηλώσει πολλές φορές πως δεν ψάχνω για πρόσχημα ώστε ν' αλλάξω τη ψήφο μου. Δεν πρόκειται ν' αλλάξω την ψήφο μου εάν δεν την αλλάξει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

»Δεν πρόκειται να δώσω, ούτε ως απειροελάχιστο ενδεχόμενο, την ανακούφιση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχασε το στοίχημα της προεδρικής εκλογής και τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές επειδή τον πρόδωσε ένας "αποστάτης". Αλέξη, ώρα να μεγαλώσεις. Τέρμα τα παραμύθια με τους "αποστάτες"  Δράκους. ΄Εφτασε η ώρα ν' αντιμετωπίσεις τους αληθινούς Δράκους - και, κυρίως, την ευθύνη των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ επιλογών..»