70+1 φωτογραφίες από την Αντιγόνη Καψάλη

tovima.gr
Εβδομήντα + 1 φωτογραφίες από το Instagram παρουσιάζει την Τρίτη στο Thission Lofts της Πειραιώς, η αρχιτέκτων Αντιγόνη Καψάλη στην πρώτη της προσωπική έκθεση "Exhibit Me", η οποία θα διαρκέσει λίγες μόνον ώρες.  
 
Η Αντιγόνη Καψάλη, η οποία είναι γνωστή στο Instagram με το όνομα @akarchis παρουσιάζει μία insta(nt)-έκθεση φωτογραφίας, 70+1 εκθεμάτων, με κοινό σημείο στους τίτλους το "Me" (εμέ), η οποία μάλιστα είναι και πρώτη της.
 
Οι φωτογραφίες, οι οποίες στο σύνολό τους ελήφθησαν με iphone 4 στην Ελλάδα την περίοδο 2012-2014, μπορούν να χωριστούν σε τρία είδη: Ένα που βρίσκεται πιο κοντά στην αρχιτεκτονική, ένα δεύτερο που αφορά κοντινά πλάνα σε αντικείμενα κι ένα τρίτο που έχει περισσότερο ρομαντικό και ανάλαφρο πνεύμα.
 
Η ίδια μιλά για αντικείμενα που περιγράφουν την κατάσταση τους και εικόνες που εκφράζουν τη διάθεση της "φωτογράφου", ενώ ως 71ο έκθεμα θεωρεί τον εαυτό της, καθώς και η ίδια εκτίθεται ως φωτογράφος για πρώτη φορά.
 
Η Αντιγόνη Καψάλη είναι αρχιτέκτων, σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2005 στην Αθήνα, όπου και ζει.
 
Ημερομηνία: 16.12.2014
Χώρος: Thission Lofts, Πειραιώς 123
Ώρα: 7μμ-10.30μμ. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μόνο για αυτή την ημερομηνία.