Η ΝΔ μοιράζει εκατομμύρια για μια ψήφο

toportal.gr

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, κατήγγειλε ότι δέχτηκε προσφορά 2 έως 3 εκατομμυρίων ευρώ από «γαλάζιο στέλεχος» για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στην ίδια εκπομπή παρενεύει και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξε η βουλευτής του κόμματός του. «Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως θέλησε να τον καταγράψουν με κάμερα ώστε να αξιοποιηθεί το υλικό από τη Δικαιοσύνη, ωστόσο εκείνος ακύρωνε συνεχώς το ραντεβού με την κα Ξουλίδου και της ζητούσε να βρεθούν σε χώρο εκτός του γραφείου της.

Τέλος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βγήκε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου το βράδυ της Τρίτης και κατονόμασε τον άνθρωπο που προσέγγισε τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου ως στέλεχος της ΝΔ και της έταξε 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ονομάζεται Γιώργος Σούκουρης, είναι συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ διατελεί πρόεδρος σε τοπική οργάνωση της Ν.Δ.

Πηγές: thePressProject, TVXS και iEfimerida