Ο Elton John ξεπερνάει το θρύλο του στην εντυπωσιακή τελική συναυλία του Μιλγουόκι στο Fiserv Forum

Όταν έχεις μια μοναδική ζωή και κληρονομιά σαν τον Έλτον Τζον, πώς μπορείς να σκηνοθετήσεις ένα σωστό αντίο;

Θεαματικά, φυσικά.

Ένα από τα φωτεινότερα αστέρια του παρελθόντος μισό αιώνα σχεδόν μετατραπεί σε σουπερνόβα σάββατο σε μια sold-out Fiserv Φόρουμ, για την τελική Μιλγουόκι σόου του Τζον “Αντίο Yellow Brick Road” περιοδεία.

Σε ένα σετ δύο ωρών και 45 λεπτών, ακουγόταν καταπληκτικός και φαινόταν και ενήργησε 30 χρόνια νεότερος, λαμπερό παρουσία σκηνή του ταιριάζουν sparkly ενδυμασία του. Υποστηρίχθηκε από ένα εντυπωσιακό συγκρότημα έξι κομματιών και μια δημιουργικά σκηνοθετημένη παραγωγή που μεταμόρφωσε τους κλασικούς του σε καθαρτικούς εορτασμούς.

Ο Elton John εκτελεί στο Fiserv Forum στις Οκτ. 19, 2019 για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του στο” Farewell Yellow Brick Road”.
Ty Helbach/Fiserv Φόρουμ
Αυτό δεν ήταν ένα απλό γύρο νίκη-αν και ο John απόλαυσε την ευκαιρία να σηκωθεί από το πιάνο του και να γονιμοποιήσει gleefully μετά από σχεδόν κάθε τραγούδι.

Αυτό ήταν 50 χρόνια αναμνήσεις και μουσική με δύναμη και πάθος σε κάψα σε ένα από τα πιο σημαντικά pop περιηγήσεις της δεκαετίας — που οδηγείται από έναν άνθρωπο, σχεδόν καταστραφεί από τον εθισμό, που ήξερε πόσο τυχερός ήταν να στέκομαι στη σκηνή.

Και έχοντας αυτό κατά νου, έδωσε το σόου του Σαββάτου. Παρά το εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα περιοδείες, Ιωάννη 72-year-old φωνή ήταν αξιοσημείωτο σε κάθε νότα, είτε έπαιρνε “Σύνορα Τραγούδι” στην εκκλησία ή σχίσιμο στο “Saturday night’s Alright for Fighting” με γευστικό αυτοπεποίθηση.

Υπογραφή έργο πιάνο του ήταν εξίσου απορροφώντας – όπως και σε μια μελαγχολική, σόλο απόδοση του ” κερί στον άνεμο – – και, όταν περίσταση ονομάζεται, ζωντανή. Υπήρξε μια στιγμή κατά τη διάρκεια του “Levon”, όταν ο John είχε τόσο πολλή διασκέδαση σημειώσεις πιάνο του ήταν σχεδόν σπριντ, αφήνοντας σχεδόν όλοι οι άλλοι στην μπάντα στη σκόνη.

Αλλά τι μια μπάντα ήταν, μεταξύ των οποίων τρεις μουσικούς — κιθαρίστας Davey Johnstone, ντράμερ Nigel Olsson και κρουστός Ray Cooper — που πρώτη άρχισε να εργάζεται με τον John στο ή κοντά στην αρχή της καριέρας του, και ήταν αποφασισμένος να την κορυφή οι ίδιοι για την τελική ευθεία.