Ακυρώθηκε η συναυλία του N.Βουρλιώτη (Nivo)

Λίγο πριν την έναρξη προγραμματισμένης συναυλίας για τους πρωτοετείς του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής από το Nivo, ομάδα αναρχικών έκανε παρέμβαση. Ο τραγουδιστής “φυγαδεύτηκε”, ενώ υποστήριξε πως το έκανε για να προστατεύσει τους φοιτητές.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα foititkanea, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, ομάδα αναρχικών, αποτελούμενη από περίπου 20 με 25 άτομα, προσέγγισε το stage και κρατώντας καδρόνια είπε στους συνεργάτες του τραγουδιστή “η συναυλία τέλος!”.

Μετά την παρέμβαση των αναρχικών, ο δημοφιλής ράπερ και ηθοποιός Νικόλαος Βουρλιώτης (NiVo) “φυγαδεύτηκε” μέσα από το κτίριο της διοίκησης του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα η εκδήλωση να ακυρωθεί.

Ο ίδιος την επόμενη μέρα δημοσίευσε κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, στο οποίο υποστήριζε ότι έφυγε μόνο και μόνο για να μην κινδυνεύσουν οι φοιτητές.

«Δεν έχω ανθρώπους που με “φυγαδεύουν” ούτε και έχω μάθει να υποχωρώ στη ζωή μου. Επιλέξαμε με τους συνεργάτες μου να αποχωρήσουμε για να μην κινδυνεύσουν φοιτητές, σεβόμενοι το χώρο του Πανεπιστημίου. Ζητώ συγνώμη από τους φοιτητές κι επιφυλάσσομαι για το μέλλον.»